Big Brotherin Facebook päivitti kansikuvansa

Tietoa Suomen Big Brotherin uudesta kaudesta odotetaan yhä. Ainakin Big Brotherin virallisilla Facebook-sivuilla näyttäisi olevan jotain elonmerkkejä, vinkkasi Fanisivujen lukija toimitusta.

Fanisivujen lukija lähetti meille palautetta, että Suomen Big Brotherin Facebook-sivujen kansikuva olisi päivitetty. Ja toden totta, BB:n Facebook-sivujen kansikuvaksi on päivitetty Facebook-logo, joka on tuttu viime vuosilta. Kansikuva on vaihdettu tämän viikon keskiviikkona kello 14.46. Aikaisemmin logon paikalla oli kuvakollaasi viime kauden BB-finalisteista.

Mitään muuta vinkkiä Big Brotherin Facebookissa, nettisivuilla tai muissa sosiaalisen median kanavissa ei ole. Jää siis arvailujen varaan, tarkoittaako logon päivittäminen uutta kautta. Ainakaan Facebookin profiilitietoihin ei ole tehty muutoksia, siellä lukee vielä esimerkiksi "10. kausi". Talven aikana BB:n Facebookia on päivitetty muutamia kertoja kymmenennen kauden päättymisen jälkeen.

Kiitokset vielä vinkistä palautteen lähettäneelle lukijalle!

Suomen Big Brotherin viralliset Facebook-sivut

Kuvakaappaus Suomen Big Brotherin Facebook-sivuilta 12.2.2015 (© 2015 Sub)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.