Big Brotherin tapahtumat aikajanalle - uusi juttusarja alkaa

Suomessa on tehty kymmenen kautta Big Brotheria vuodesta 2005 alkaen. Big Brother on nyt tauolla, joten kevään aikana on hyvä palata edellisten kausien tapahtumiin merkittävien BB-tapahtumien kautta.

Suomen edellisestä Big Brotherista on nyt kulunut yli 500 päivää. Viimeisin BB-kausi päättyi 14.11.2014, eikä sen jälkeen uutta kautta Suomessa ole tehty. Eikä tietoa uudesta kaudesta ole vieläkään yli vuoden tauon jälkeen ja BB-talokin on jyrätty sileäksi.

Big Brotherin tulevaisuus on epävarma, mutta menneet kaudet eivät ole kadonneet mihinkään - ainakaan kovimmilta BB-faneilta. Olenkin koostanut jokaisesta BB-kaudesta oman aikajanan, johon on merkitty kunkin kauden merkittävimmät tapahtumat.

Jokainen kausi on oma artikkelinsa ja kaikkiaan tästä muodostuu kymmenosainen juttusarja, joka julkaistaan kokonaisuudessaan kevään ja alkukesän aikana. Juttusarja alkoi tänään kaudella 2005 ja uusi juttu on tarkoitus julkaista tällä sivustolla noin kahden viikon välein.

Aikajanalle kerätyt tapahtumat ovat omasta mielestäni tärkeimmät tapahtumat kyseisellä kaudella ja valintoja voi ja saa kyseenalaistaa. Artikkeleita voi kommentoida esimerkiksi artikkelien omilla kommenttilomakkeilla. Kausien aikajanoissa on otettava huomioon, että kausia 2005 ja 2013 ei ole seurattu aikanaan 24/7-palvelun kautta ja niinpä tämä saattaa vaikuttaa tapahtumien valintoihin noina kausina.

Aikajana: Suomen Big Brother 2005

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.