Keskustelupalsta: BB-talo purettavana?

Tauolla olevasta Suomen Big Brotherista on julkaistu tuoretta kuvamateriaalia BB-palju-keskustelupalstalla. Palstalla eilen torstaina (27.8.2015) julkaistu kuva ei ainakaan rohkaise odottamaan jatkoa Big Brotherille Suomessa.

BB-paljun nimimerkki Hekku julkaisi BB-palju-keskustelupalstalla torstaina kuvan BB-talosta Espoosta. Kuvassa vaikutti olevan purkutyöt meneillään. Nimimerkki Hekku kertoi, että kuva on otettu torstaiaamuna.

BB-talon ulkopuolelta otetussa kuvassa näkyy pihan ympärillä olevat kontit, josta muurit oli rakennettu. Konteista paikallaan oli vain ylimmät osat, maassa olevat osat, jossa kamerakäytävät sijaitsivat, on poistettu. Kuvasta on nähtävissä, että kaksi henkilöä olivat pihalla, jossa oli jotain tavaraa ja peräkärry.

Kuva vaikuttaisi olevan aito ja sen perusteella voisi sanoa ainakin tälle BB-talolle hyvästit. Uutisoimme jo viime keväänä, että BB-talon osoitteesta oli laitettu tiloja vuokralle ja muutamaa viikkoa myöhemmin ilmoitettiin Big Brotherin jäävän tauolle. Elokussa puolestaan saimme lukea, että BB-talon vanha sauna oli myynnissä internetin markkinapaikalla.

Big Brotheria on esitetty Suomessa Subilla vuosina 2005-2014.

Katso myös:
Nimimerkki Hekun viestin BB-paljussa (27.8.2015)
Nimimerkki Hekun ottama kuva BB-talosta (tinypic.com, 27.8.2015)

Lue myös:
BB-talon tilat vuokrattavana (28.4.2015)
Big Brother jää tauolle - ei nähdä syksyllä Subilla (11.5.2015)
Vanha BB-sauna myynnissä netissä (3.8.2015)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.