Kausi 2020

Viikko 12: Finaali

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Kahdennellatoista viikolla Big Brother 2020 huipentui finaalissa, jossa BB-voitosta kilpaili vielä neljä asukasta. Voittajaäänestyksessä eniten ääniä ja 31 500 euron voittopotin sai Joel ennen Kristiinaa, Arttua ja Paulaa.

Viikko 12: Lauantain häätö

Kahdennentoista viikon lauantaina BB-talosta häädettiin jälleen asukas yllätykselliseen tapaan. Viidentenätoista asukkaana talosta häädettiin Olli-Pekka päiväkirjahuoneen kautta.

Viikko 12: Perjantain häätö

Kahdennentoista viikon perjantaina suoritettiin yllätyshäätö kesken voittajaäänestyksen. Finaaliviikon perjantaina BB-talosta häädettiin Julia.

Viikko 11: Häätö

Yhdennellätoista viikolla BB-talossa asukkaat suorittivat häätämisen. Häätöäänestyksessä olivat Vili ja Paula, joista häädettiin Vili.

Viikko 11: Nimeämisäänestys

Yhdennellätoista viikolla Big Brother laittoi kaikki asukkaat nimeämisäänestykseen, jossa katsojat saivat äänestää, ketkä kaksi asukasta joutuu häätöäänestykseen. Häätöäänestykseen joutuivat Vili (31,5 % äänistä) ja Paula (24,1 % äänistä).

Viikko 11: Käänteiset valenimeämiset

Yhdennellätoista viikolla BB-talossa vietettiin käänteistä viikkoa, sillä tällä viikolla suoritettiin valenimeämiset käänteisesti. Tämän viikon nimeämisillä ei ole mitään merkitystä, sillä Big Brother laittoi kaikki asukkaat äänestykseen.

Viikko 10: Häätö

Kymmenennellä viikolla BB-talosta häädettiin Marko. Hän hävisi häätöäänestyksessä Kristiinalle, Vilille, Paulalle ja Julialle.

Viikko 10: Nimeämiset

Kymmenennellä viikolla häätöäänestykseen joutui viisi asukasta. Häätöuhan alla ovat Vili (6 pistettä), Marko (3 pistettä), Julia (3 pistettä), Paula (3 pistettä) ja Kristiina (3 pistettä).

Viikko 9: Häätö

Yhdeksännellä viikolla BB-talosta häädettiin Timo. Hän hävisi häätöäänestyksessä Kristiinalle, Paulalle, Vilille ja Artulle.

Viikko 9: Nimeämiset

Yhdeksännellä viikolla häätöäänestykseen nimettiin viisi asukasta. Häätöäänestyksessä ovat Paula (6 pistettä), Vili (6 pistettä), Timo (3 pistettä), Arttu (3 pistettä) ja Kristiina (3 pistettä).

Viikko 8: Häätö

Kahdeksannella viikolla BB-talosta häädettiin Ella. Hän hävisi häätöäänestyksessä Paulalle.

Viikko 8: Nimeämiset

Kahdeksannella viikolla BB-talossa sai nimetä vain vanhoja asukkaita. Häätöäänestykseen joutui vain kaksi asukasta, Paula (10 pistettä) ja Ella (8 pistettä).

Viikko 7: Uusien tuplahäätö

Seitsemännellä viikolla BB-talosta häädettiin uusista asukkaista Marjatta ja Nona. He hävisivät häätöäänestyksessä Vilille ja Julialle.

Viikko 7: Uudet asukkaat häätöäänestyksessä

Seitsemännellä viikolla BB-talon neljä uutta asukasta ovat häätöäänestyksessä ja kaksi heistä häädetään talosta sunnuntaina. Vanhat asukkaat ovat suojassa häätöäänestykseltä tällä viikolla.

Viikko 6: Tuplahäätö

Kuudennella viikolla kaikki asukkaat olivat häätöäänestyksessä ja tuplahäädössä BB-talosta häädettiin kaksi asukasta. Kuudentena BB-talosta häädettiin Kati ja seitsemäntenä Sami.

Viikko 6: Kaikki asukkaat häätöäänestykseen

Kuudennella viikolla ei BB-talossa järjestetty nimeämisiä. Tällä viikolla kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä.

Viikko 5: Häätö

Viidennellä viikolla BB-talosta häädettiin Roope. Hän hävisi häätöäänestyksessä Markolle, Timolle, Kristiinalle ja Samille.

Viikko 5: Nimeämiset

Viidennen viikon nimeämisissä häätöuhan alle joutui viisi asukasta. Häätöäänestykseen joutuivat Sami (7 pistettä), Timo (5 pistettä), Kristiina (4 pistettä), Marko (4 pistettä) ja Roope (4 pistettä).

Viikko 4: Häätö

Neljännellä viikolla BB-talosta häädettiin Sasa. Hän hävisi häätöäänestyksessä Roopelle ja Kristiinalle.

Viikko 4: Nimeämiset

Neljännen viikon nimeämisissä häätöäänestykseen joutui kolme asukasta. Häätöuhan alla ovat Roope (6 pistettä), Kristiina (6 pistettä) ja Sasa (6 pistettä).

Viikko 3: Häätö

Kolmannella viikolla BB-talosta häädettiin Niko. Hän hävisi häätöäänestyksessä Samille, Kristiinalle, Roopelle ja Markolle.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.