Viikko 12: Lauantain häätö

Kahdennentoista viikon lauantaina BB-talosta häädettiin jälleen asukas yllätykselliseen tapaan. Viidentenätoista asukkaana talosta häädettiin Olli-Pekka päiväkirjahuoneen kautta.

Viisi asukasta jatkoi voittajaäänestyksessä perjantain häädön jälkeen. Äänestys jatkui näiden viiden osalta siitä tilanteesta, mihin eilen tilanne hetkeksi jäädytettiin. Voittajaäänestys jäädytettiin myös lauantaina, jolloin viidentenä oleva asukas häädettäisiin talosta.

Lauantaina äänestystilanteissa kärkipaikoille oli noussut jälleen Joel ja Kristiina. Illan edetessä Kristiina ohitti Joelin, mutta kärkikaksikko ei ollut suuressa vaarassa tulla häädetyksi. Sen sijaan häätöuhkaa vastaan kamppailivat Arttu, Paula ja Olli-Pekka todella pienin eroin.

Voittajaäänestys jäädytettiin lauantaina noin kello 23.10. Tässä vaiheessa vähiten ääniä oli kerännyt ja viidenneksi jäi Olli-Pekka. Hän hävisi Paulalle 0,3 prosenttiyksikön erolla ja Arttukin oli vain yhden prosenttiyksikön päässä. Toisessa jäädytyksessä kärkipaikkaa piti Kristiina saatuaan 22,9 % annetuista äänistä.

Nyt voittajaäänestyksessä on jäljellä enää neljä asukasta. BB-finaaliin selvinneiden Artun, Joelin, Kristiinan ja Paulan tähän mennessä annetut äänet pysyvät, eikä niitä nollata. Voittajaa voi äänestää aina sunnuntain finaalin loppuhetkille saakka. Eniten ääniä voittajaäänestyksessä saanut asukas on Big Brother 2020 -voittaja.

Olli-Pekan häädön jälkeen BB-taloon jäi neljä asukasta.

Voittajaäänestys, toinen jäädytys la 28.11.2020 n. klo 23.10:

Kristiina 22,9 %
Joel 21,8 %
Arttu 19,0 %
Paula 18,3 %
Olli-Pekka 18,0 % (häädettiin)


Tulosta   Sähköposti