Andy McCoy. Kuva: Copyright 2013 Sub

Andy luovuttaa Julkkis-Big Brotherin torstaina!

Suomen Julkkis-Big Brotherin kauden suurin tähti Andy McCoy on ilmoittanut Big Brotherille luovuttavansa Julkkis-BB:n, kertovat Subin BB-nettisivut. Andy jättää BB-talon torstaina.

Subin BB-nettisivut uutisoivat keskiviikkona päivällä, että Andy McCoy luovuttaa Julkkis-Big Brotherin ja hän lähtee BB-talosta torstaina. Andy ehtii näin ollen asua BB-talossa 10 päivää.

Andy meni puolilta päivin päiväkirjahuoneeseen ilmoittamaan luovuttamisestaan. Reilun viikon talossa asunut "rokkikukon" aikaisesta poistumisesta talosta ehdittiin jo spekuloida muutamia päiviä Andyn puheiden johdosta. Viikonloppuna Andy jutteli itsekseen ja muiden asukkaiden kanssa, että hänen oli tehtävä (viime) sunnuntaihin mennessä päätös. Andy tuntui pohtivan päätöstään pitkään ja jossain vaiheessa hän totesi haistattavansa promoottorilleen pitkät.

Alkuviikosta näytti, että Andy tuntui kotiutuneen BB-taloon ja hän näytti viihtyvän. Silti keskusteluissa tuli esiin, ettei Andy uskonut olevansa talossa loppuun asti, vaikka monet asukkaat veikkasivat hänta Julkkis-BB:n voittajaksi. Andy oli myös katsojien keskuudessa ehdoton suosikki ja monen veikkaus ja toive voittajaksi. Monet myös uhkasivat jättää Julkkis-BB:n katsomisen, jos Andy lähtee talosta.

Julkkis-Big Brotherin tuottaja Mikko Räisänen vaikenee toistaiseksi Andyn luovuttamisen syistä. Subin BB-nettisivuilla kerrotaan, että Andyn luovuttaminen pk-huoneessa nähdään vain ja ainoastaan torstain Pääohjelmassa. Räisänen toivoi, että Andy olisi ollut talossa pidempään ja hän luonnehtii BB-nettisivuilla Andyä valovoimaiseksi. Iltalehdelle Räisänen toteaa osanneen odottaa mitä tuleman pitää ja Andyn vierailu teki tuottajaan suuren vaikutuksen.

Muut asukkaat eivät vielä tiedä Andyn luovuttamisesta, mutta tieto kerrotaan heille Räisäsen mukaan mahdollisimman pian, kun se on tarpeellista. Andyä koskee Big Brotherin normaalit luovutussäännöt, eli hän pääsee poistumaan talosta vasta noin 24 tunnin kuluttua luovutusilmoituksesta. Tuottaja Räisänen kertoo Iltalehdelle, että Andy poistuu BB-talosta torstaina alkuillasta, vaikka tilanteessa on Räisäsen mukaan vielä muutama muuttuva tekijä.

Oletettavasti Andyn poistumisen takana on hänen sopimuksensa päättyminen tai ulkomaailmassa odottavat sovitut menot. Luultavasti Andy on tuotannolle kallis mies, joten heillä ei ole varaa pitää häntä monta viikkoa. Toistaalta Andyn aviopuoliso Angela McCoy mainosti eräässä lehtihaastattelussa viime viikolla Andyn taidenäyttelyä, jonka avajaisissa Andyn olisi tarkoitus olla ensi viikolla.

Tuotanto oli ihan varmasti varautunut Andyn lähtöaikeisiin, sillä keskiviikkona BB-talossa vietettiin Andyn päivää.

Musiikkia ja taidemaalausta Andyn päivänä - Andy kertoi lähtevänsä

Lue lisää:
Andy ilmoitti Big Brotherille luovuttavansa (Subin BB-nettisivut)
BB-tuottaja: Hän on älykäs persoona (Iltalehti)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.