Claudia Eve on poistettu BB-talosta!

Claudia Eve on poistettu BB-talosta keskiviikkona henkilökohtaisten syiden vuoksi, kertovat Subin BB-nettisivut. Talosta poistaminen ei liity BB-talon tapahtumiin.

Julkkis-Big Brotherin alkuperäisasukkaisiin kuulunut Claudia Eve on poistettu BB-talosta, tiedottivat Subin BB-nettisivut keskiviikkoiltana. Syy ei nettisivujen mukaan liity BB-talon tapahtumiin. Keskiviikon BB Extrassa tarkennettiin, että Claudia on poistettu talosta tuotannon toimesta, henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Asukkaat saivat tiedon Claudian poistamisesta joitakin minuutteja Subin nettisivujen tiedotteen julkaisemisen jälkeen. Big Brother toimitti asukkaille putkipostia, jossa kerrottiin sama tieto kuin katsojille. Tiedotteen jälkeen varastohuoneesta löytyi Claudian matkalaukut ja asukkaat alkoivat pakata naisen tavaroita hämmennyksen vallassa.

Yllätys oli suuri ja kysymykset sinkoilivat BB-talossa ja asukkaat mm. ihmettelivät BB:n lähettämän viestin sanamuotoja. Asukkaat pohtivat, ettei Claudia kuitenkaan luovuttanut, kun hänet kerran poistettiin talosta.

Hetkeä myöhemmin asukkaat saivat nähdä Claudian videoviestin, jossa hän hyvästeli asukkaat. Itkuinen Claudia kertoi videolla, että jokin tilanne oli tullut hänelle yllättäen, eikä hän ole ollut tietoinen jostain asiasta. Kenelläkään ei ole Claudian mukaan mitään hätää, mutta Claudia katsoi kuitenkin parhaimmaksi lähteä BB-talosta. Videolla Claudia kiitti myös kaikkia hyvästä ajasta ja toivotti tsemppiä.

Videoviestin jälkeen talon valtasi apea tunnelma. Tupakkapaikalla Aleks Vehkala pohti, että Claudialla ei varmaan ollut paljon vaihtoehtoja tilanteessaan. Ajatukset menivät joillakin talon ulkopuolelle ja kotiin, mutta ainakin Johanna Salminen ei aikonut antaa periksi, eikä hän ole turhaan ollut talossa kolmea viikkoa.

Claudia oli jo seitsemäs BB-talosta tämän kauden aikana lähtenyt asukas. Peräti viisi asukasta on lähtenyt talosta muuten kuin häätöäänestyksen kautta. Kaksi asukasta on poistettu sääntörikkomuksen vuoksi, kaksi on luovuttanut ja yksi on poistettu henkilökohtaisten syiden vuoksi. Vain kaksi asukasta on poistunut talosta häätöäänestyksen kautta.

Claudian talosta poistamisen jälkeen BB-taloon jäi yhdeksän asukasta.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Claudia poistettiin talosta
Claudia jätti jäähyväiset asukkaille – katso video!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.