Jori ei saanut osallistua päivätehtävään, Johanna voitti värikuulasodan

Sunnuntaina asukkaat mittelivät toisiaan vastaan värikuulasodassa. Asukkaista Jori A. Kopponen ei saanut osallistua päivätehtävään saatuaan rangaistuksen Big Brotherilta.

Vielä ennen sunnuntain suoraa lähetystä asukkaat pääsivät suorittamaan päivätehtävässä värikuulasotaa. Päivätehtävään liittyi kauden ensimmäinen rangaistus, joka on muu kuin talosta poistamisrangaistus. Big Brother kielsi Joria osallistumasta päivätehtävään, koska Jori oli käyttäytynyt lauantaina Niko Saarisen synttärijuhlissa asiattomasti. Jori oli puhunut juhlien aikana provosoivasti mm. Aleks Vehkalalle ja Sara Siepille ärsyttääkseen näitä.

Jori joutui jäämään taloon, kun muut asukkaat suuntasivat värikuulasotaan sopivissa varusteissa tehtäväalueelle. Asukkaiden suorittaessa päivätehtävää, Jori sai kuulla talon kaiuttimista tehtäväalueen ääniä. Värikuulasota toteutettiin niin, että muut asukkaat Joria lukuun ottamatta ampuivat ensin kaksi kierrosta ja kolme parasta etenee finaaliin.

Asukkaiden piti ampua kouluttajan valvoessa pulloja, jotka pitää kaataa. Jokaisesta pystyyn jääneestä pullosta tulee kymmenen sekuntia lisää loppuaikaan. Jokaisella asukkaalla on käytössään n. 100 kuulaa kierrosta kohden. Asukkaat saivat tarkat ohjeet ennen päivätehtävän alkua, jotta värikuulasota sujuisi turvallisesti.

Kun kaksi kierrosta ammuntaa oli suoritettu, selvisi finalistit. Niko yllätti kaikki oltuaan ensimmäisen kierroksen nopein ja toisen kierroksen toiseksi nopein. Johanna Salminen oli toinen finalisti, joka oli puolestaan kakkonen ensimmäisellä ja ykkönen toisella kierroksella. Kolmannen finaalipaikan vei Anu Saagim-Ratia niukasti Saran nenän edestä kahden sekunnin erolla. Ilmeisesti päivätehtävän osallistujien ainoa armeijan käynyt, Esko Eerikäinen, oli koko joukon viimeinen.

Finaalissa voiton vei Johanna, joka voitti toiseksi tulleen Nikon yhdeksällä sekunnilla. Johanna käytti finaalirataan aikaa 49 sekuntia, Niko 58 sekuntia. Anun kohtalona oli tyytyminen finaalin kolmanteen sijaan, häviten Johannalle 45 sekuntia.

Tehtävän päätyttyä ja voittajan ratkettua, Johanna oli todella onnellinen. Palattuaan talon puolelle, Johanna meni halaamaan taloon rangaistukseksi jäänyttä Joria. Esko kertoi manasi huonoa tulostaan Jorille ja Jori naureskeli, ettei armeijan käynyt mies oikein pärjännyt kisassa.

Päivätehtävän jälkeen BB-talossa jäätiin odottamaan illan suoraa lähetystä. Illan kulku sujunee normaalisti, kaunistautuen ja häätöuhan alla olevien pakkausurakalla.

Värikuulasodan tulokset:

Asukas 1. kierros 2. kierros Yhteensä Finaali
Aleks Vehkala 2.23 0.57 3.32 X
Sara Sieppi 1.27 1.58 3.25 X
Niko Saarinen 0.57 1.15 2.12 0.58
Esko Eerikäinen 1.58 2.02 4.00 X
Anu Saagim-Ratia 1.31 1.52 3.23 1.34
Johanna Salminen 1.01 1.05 2.06 0.49

Tulosten lähde: Subin BB-nettisivut

Lue lisää päivätehtävästä Subin BB-nettisivuilta:
Sunnuntai-säpinää
Paintball Practical -kilpailu
Jori ei osallistu päivätehtävään

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.