Liveseuranta: Julkkis Big Brother Talk Show 6.10.2013

Kuudennessa liveseurannassa sunnuntaina 6.10.2013 on Julkkis-BB-kauden viides Julkkis Big Brother Talk Show. Lähetys käynnistyy Subilla klo 21.00. Suoran lähetyksen päätteeksi BB-talosta häädetään yksi asukas vain viikkoa ennen Finaalia. Seuraamme tapahtumia aina lähetyksen loppuun saakka talosta ja studiosta.

Liveseurannan kulku:

22:41 Kiitoksia seurasta tällä erää ja jatketaan perjantaina. Hyvää illan jatkoa!

22:40 Näin on viimeisen Julkkis Big Brother Talk Show'n liveseuranta päättynyt. Jatkamme liveseurannalla seuraavan kerran ensi perjantaina kello 19, kun seuraamme, kuinka BB-talosta häädetään asukkaiden toimesta yksi asukas, kun Finaaliin on vain muutama päivä.

22:37 Esko siis häädettiin BB-talosta ihan finaaliviikon kynnyksellä. Finaaliviikolle selvisi siis kuusi asukasta ja Finaali on ensi sunnuntaina. Finaaliin kuitenkin selviää ilmeisesti vain viisi asukasta, kun yksi putoaa pois ensi perjantaina ratkeavassa häätöäänestyksessä, jossa häätämisestä päättävät poikkeuksellisesti asukkaat.

22:35 Lopulliset äänestystulokset:
           Jori 28,92 %
           Niko 26,88 %
           Anu 23,38 %
           Esko 20,66 % (häädettiin)

22:32 Mari kiittää katsojia seurasta ja viimeinen Julkkis Big Brother Talk Show päättyy.

22:31 Finaaliviikon nimeämisäänestys käynnistyy NYT ja se jatkuu perjantaihin saakka!

22:30 Finaaliviikolla kaikki kääntyy päälaelleen! Finaaliviikolla katsojat nimeävät ja asukkaat häätävät. Mari kertoo, että katsojat äänestävät häätöäänestykseen asukkaat ja kaksi eniten ääntä saaneita joutuvat häätöuhan alla. Perjantain BB Extrassa asukkaat häätävät toisen näistä ulos talosta.

22:29 Katsojan valinta -äänestys: Talon kuumin mies on Esko! Mari huutelee äänestyksen tulosta vielä Eskon perään.

22:28 Mari kiittelee Eskoa osallistumisesta ja Esko poistuu studiosta.

22:27 Eskon parhaat palat.

22:27 Esko on hyvillään, että putosi. Ei talosta pudonnut sellaista, joka haluaa olla siellä enemmän kuin Esko.

22:26 Esko putosi talosta vajaan kolmen prosenttiyksikön erolla Anuun.

22:26 Esko kiistää ottaneensa johtajan roolin talossa. Otti sen roolin, mikä hänelle annettiin. Jakautuminen muutti talon asetelmia.

22:24 Saran ja Eskon väleistä: Saran he ovat tavanneet noin vuosi sitten. Heillä ei ole ollut mitään "sutinaa". Talossa Esko sanoi talossa leikillään, että hän kuvittelisi hänen ja Saran välillä olevan jotain.

22:23 Esko kertoo nimeämisen vaikeudesta. Susanna ingerttiäkin lähti juuri ennen nimeämisiä, tuli tilanne yllättäen. Talo on kipeä paikka, hyvällä tavalla kipeä, sanoo Esko. Talo oli hurja paikka, mutta hieno kokemus.

22:22 Katsotaan, ketkä antoivat nimeämispisteitä Eskolle.

22:21 Mari kysyy, mitä talossa viikonloppuna tapahtui, kun Eskoltakin meni hermo. Esko kehuu Anua. Talossa huomaa, ketkä ovat aitoja ihmisiä. Se, että Anun kimppuun hyökättiin joukolla, oli ikävää. Koti-ikävä vaikutti ja hän suuttui mm. Johannaan.

22:20 Eskon fiilis on helpottunut, toive häädöstä toteutui. Kaksi viikkoa oli hurjaa aikaa. Hänellä oli kova koti-ikävä.

22:19 Esko tulee BB-studioon.

22:18 Jori huutaa vitsillä vielä häätöovesta Eskon perään "Fuck off!" Esko poistui jälleen asukkaiden muodostaman käytävän kautta. BB-talossa on hiljaista. Anu itkee, Aleks tulee halaamaan.

22:18 Esko on häädetty BB-talosta!

22:17 Esko halaa muut asukkaat. Jori kehottaa kiertämään BB-talon vielä kerran.

22:17 Neljäntenä BB-talosta häädetään... ESKO!

22:16 Mari kertoo, että tiedossa on häädettävän asukkaan nimi.

22:15 Illan viimeinen taloyhteys.

22:15 Ja viimeisen Talk Shown'n viimeinen osio alkaa!

22:12 Lähdettiin Talk Show'n viimeiselle mainoskatkolle. Katkon jälkeen selviää, kuka häädetään BB-talosta aivan finaaliviikon kynnyksellä.

22:11 Mari kertoo asukkaille, että äänestysaika on päättynyt. Jälleen kerran Mari jättää asukkaat odottamaan tuota tietoa ja Mari sanoo studiossa, että asukkaat jo arvaavat heidän käsikirjoituksensa.

22:10 Saralta, Aleksilta ja Johannalta kysytään, miltä tuntuu päästä finaaliviikolle. Johanna veikkaa, että tähän on joku koira haudattuna. Saralta on tosi hienoa olla finaaliviikolla.

22:10 Millä eväillä Julkkis-BB voitetaan? Niko: Vitsailee aluksi. On omana itsenään ja se miellyttää katsojia, jos miellyttää.

22:09 Millä eväillä Julkkis-BB voitetaan? Anu: Omana itsenään, on rehellinen, eikä kannata näytellä.

22:09 Mari kysyy veikkauksia asukkailta, kuka lähtee. Jori sanoo, että hän itse.

22:08 Taloyhteys.

22:08 HÄÄTÖÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT!

22:04 Klipit häätöuhan alla olevista, eli Eskosta, Jorista, Anusta ja Nikosta.

21:59 Kooste lauantain tapahtumista, osa 2.

21:58 Viimeiset kymmenen äänestysminuuttia ovat käynnissä.

21:58 Äänestystilanne jälleen, Anu on putoamassa talosta.

21:57 Paluu katkolta, Talk Show jatkuu.

21:55 On mainoskatkon vuoro. Katkon jälkeen lisää lauantain tapahtumia.

21:55 Esko edelleen lähdössä talosta.

21:54 Jorin mielipide Johannasta: Tykännyt hänestä alusta asti ja tekee hyvää ruokaa.

21:53 Johanna Salmiselta pyydetään rehellinen mielipide Jorista. Jori nukkuu paljon. Silloin, kun Jori on hereillä, hän on mahtava tyyppi.

21:53 Nikon mielestä hänen synttärinsä olivat tietenkin parhaat.

21:52 Sara Sieppiä harmitti Aleksin puolesta, että hänen päivänsä meni pilalle ja siksi tunteet tuli pintaan. Sara ei osaa sanoa, kummat olivat paremmat, Aleksin päivä vai Nikon synttärit.

21:51 Aleksia ei liikuttanut Anun alkoholin kaataminen altaaseen, mutta häntä harmittaa, kun bileet katkesivat toistuvasti Anun tekemisiin. Anu kiistää, että olisi aiheuttanut tällaista, bileet jatkuivat. Aleks on omien sanojensa mukaan pyytänyt anteeksi ja he ovat sopineet Anun kanssa.

21:50 Taloyhteys.

21:50 Häätöäänestystilanteessa Esko on lähdössä talosta.

21:44 Nikon synttäriklippi. Ja riideltiinköhän illalla taas? Niin varmaan!

21:43 Anu pudonnut jälleen häätöäänestystilanteessa viimeiseksi. Kaikki asukkaat mahtuvat kolmen prosenttiyksikön sisään.

21:40 Parhaita paloja Aleksin päivästä. Talossa vieraili mm. Leina ja Stig. Ja ilta päättyi riitoihin...

21:39 Äänestystilanne: Niko on lähdössä talosta. Mari sanoo, että tilanne on todella tiukka. Jori on tällä hetkellä ensimmäisenä turvassa.

21:38 Paluu mainoskatkolta.

21:34 Nyt katkolle ja katkon jälkeen perjantain ja lauantain tapahtumia. Mari lupaa, että tulossa on muutakin kuin riitelyä.

21:34 Esko on pudonnut häätöäänestystilanteessa viimeisenä.

21:33 Nikolta kysytään BB-konkarina mielipidettä talosta. Niko on ollut mielestään tylsä, kun ei ole ollut riidoissa kenenkään kanssa. Hänellä on vain hänen gay-tiiminsä. Aleks Vehkala huudahtaa taustalla.

21:31 Taloyhteys. Mari pyytää kuvailemaan asukkaiden välejä. Esko sanoo, että teeskentelyä. Tänään on ollut parempi, mutta viime päivinä on ollut erilaista, on jakauduttu. Ei ole enää "Legolandia-meininkiä".

21:31 Anu on äänestystilanteessa putoamassa talosta tällä hetkellä.

21:31 Eräässä päivätehtävässä rakennettu kierrätystoteemi on tuotu BB-studioon.

21:27 Pullantuoksuista kuvamateriaalia ja asukkaiden juhlintaa hyväntekeväisyyskilpailussa.

21:26 Anu jälleen viimeisenä ja putoamassa talossa. Jori heti seuraavana.

21:22 Nauruhermoja kutkuttava klippi seuraavaksi. Älä naura!

21:21 Äänestystilanteessa Niko on pudonnut viimeiseksi. Anu johtaa, Jori toisena ja Esko kolmantena.

21:20 Talk Show jatkuu.

21:19 Tarkennus taloyhteyteen: Jori vielä totesi, että jos joku haluaa häntä äänestää, äänestäköön, mutta jos ei halua äänestää, antakaa äänenne Eskolle. Tästä alkoi sitten äänten jako Eskon ja Anun kesken myös.

21:18 Mainoskatkolle.

21:17 Äänestystilanteessa Esko on yhä viimeisenä, mutta nyt Anun ja Eskon palkit ovat lähes tasoissa.

21:16 Jorilla on tuntemukset talosta pysymiseksi vaihtunut. Lupaa kestää, jos on talossa vielä viikon. Asukkaat alkavat kilvan "jakaa" ääniä toisilleen, Jori sanoo, äänestäkää Eskoa ja Esko viittoilee Anun suuntaan.

21:15 Esko kaipaa tyttärensä luo kotiin, pari viikkoa on tuntunut puolelta vuodelta. Siksi tuuletti kuultuaan olevansa häätöäänestyksessä.

21:13 Mari kysyy, miksi Anu haluaa pois talosta, vaikka hänellä näyttää olevan kivaa? Anu sanoo, että hän on mustelmilla ja sanoo vitsillä, että häntä on pahoinpidelty talossa. Virossa juhlitaan eri tavalla kuin BB-talossa, kaadetaan shampanjaa altaaseen yms.

21:13 Ensimmäinen taloyhteys.

21:13 Klipissä nähtiin niin Andy McCoyn tauluriidat ym. riidat asukkaiden välillä taloaikana.

21:10 Klippi talon tunnelmien vaihtumisesta.

21:06 Klippi Anusta.

21:05 Ensimmäinen äänestystilanne: Esko on lähdössä talosta, ero seuraavana olevaan Anuun on Marin mukaan suuri. Niko johtaa äänestystä ja Jori on toisena.

21:05 BB-Sykkeessä kysytään tänään, kuka on talon kuumin mies.

21:03 Mari juontaa lähetyksen kauniissa punaisessa mekossa. Mari kertoo, että eilen talossa on taas riidelty. Toiseksi viimeinen viikko on lopuillaan ja finaaliviikko häämöttää. Klippejä päivän lähetyksen annista.

21:02 Julkkis-BB:n viimeinen Talk Show alkaa!

21:01 Mainokset pyörivät Subilla, eli Talk Show alkaa muutaman minuutin kuluttua. Kommentoi lähetyksen kulkua ja liveseurantaa tämän artikkelin kommenttikenttään.

20:58 Suoran lähetyksen alkuun ei ole enää pitkä aika. Asukkaat ovat jo kokoontuneet sohvalle.

20:45 Asukkaat vaihtavat vielä kerran paristot mikrofoneihinsa. Mari Sainion juontama Talk Show starttaa n. 15 minuutin kuluttua.

20:23 Häätöuhan alla olevat asukkaat ovat pakanneet tavaransa ja osa asukkaista tekevät viime hetken valmisteluja Talk Show'ta varten.

20:20 Neljä asukasta on häätöuhan alla. Asukkaat nimesivät perjantaina keskuudestaan häätöäänestykseen Jori A. Kopposen, Niko Saarisen, Anu Saagim-Ratian ja Esko Eerikäisen. Yksi heistä joutuu jättämään BB-talon aivan finaaliviikon alla.

20:16 Hyvää iltaa ja tervetuloa Julkkis Big Brother Talk Show -liveseurantaan. Tänä iltana on vuorossa Julkkis-BB-kauden viimeine Talk Show ja ensi viikolla on vuorossa jo Finaali. Suora Talk Show käynnistyy Subilla klo 21.00, eli noin 45 minuutin kuluttua.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.