Kai Merilä häädettiin ensimmäisenä

Julkkis-Big Brother -talo on sunnuntain jälkeen yhtä asukasta tyhjempi. Ensimmäisen häätöäänestyksen perusteella häädetyksi tuli toimittaja Kai Merilä, joka sai vähiten ääniä katsojaäänestyksessä.

Sunnuntaina julkkikset saivat totuttautua siihen, mitä BB-talon ns. tavisasukkaat ovat saaneet kokea kahdeksana edellisenä vuotena syyssunnuntaisin. Oli ensimmäisen häädön aika. Häätöuhan alla oli kolme asukasta, Frederik, Claudia Eve ja Kai Merilä. Yksi heistä joutuisi jättämään talon päivän päätteeksi.

Kolmikko oli joutunut häätöäänestykseen Andy McCoyn nimeämänä. Andy oli saanut Big Brotherilta tehtäväksi nimetä kolme talon asukasta ensimmäiseen häätöäänestykseen korvauksena siitä, että BB oli antanut Andylle koskemattomuuden ensimmäiseksi viikoksi. Andy joutui tekemään vaikean päätöksen, jota mies piti epäreiluna, eihän hän tuntenut vielä nimeämishetkellä asukkaita. Nimeäminen tapahtui jo ensimmäisenä yönä.

Asukkaat saivat kuulla nimeämisesta keskiviikkona ja tieto otettiin rauhallisena vastaan. Viikon edetessä häätöäänestys konkretisoitui ja sunnuntaina ainakin Kai tuntui olevan omien sanojensa mukaan osittain jo kotona. Suorassa taloyhteydessä Kai totesi, että hän on kuitenkin päässyt vasta porukkaan sisään, eikä tuntuisi mukavalta lähteä. Myös muilla häätöuhan alla olleilla oli samoja tuntemuksia ja he pitivät taloon saatua porukkaa hyvänä.

Toimittaja Kailla ei kuitenkaan ollut tarpeeksi kannatusta ja hän tuli ensimmäiseksi häädetyksi. Kovin suurta tunteenpurkausta ei talossa nähty, pieni hämmennys ennemminkin. Asukkaita jännitti ensimmäisen asukkaan poistuminen ja se, kuinka kaikki tulisi menemään. Kai poistui talosta asukkaiden käsien muodostaman tunnelin läpi BB:n laskiessa kymmentä viimeistä sekuntia.

Studion haastattelussa Kai ihmetteli, että miksi hänet oli kutsuttu Julkkis-BB:hen. Hän ei pitänyt itseään julkkiksena, pikemminkin julkkisten tekijänä. Kai kehui talossa olleita ihmisiä ja totesi, ettei suuria ristiriitoja ehtinyt syntyä vielä. Nimetyksi tulemistaan Kai harmitteli ja hän olisi halunnut normaalit nimeämiset jo ensimmäiseksi viikoksi. Kai sanoi jopa, että hän olisi halunnut juonitella ja sitä puolta ehdittiin jo nähdä ja hän oli muiden miesten kanssa suunnittelemassa tulevia nimeämisiä aiemmin talossa.

Talossa tunnelma oli Kain poistuttua jo rentoutumassa ja suoran lähetyksen aiheuttama stressi poistumassa. Pientä ihmetystä aiheutti studiosta taloon kuuluva haastattelu, mutta tuotanto huomasi virheensä ja katkaisi yhteyden pikaisesti. Tupakkapaikalla Andy harmitteli Kain häätöä ja ilmaisi, ettei uusi asukas olisi hänen puolestaan tervetullut, jos sellainen taloon nyt laitettaisiin. Kai keräsi kehuja muilta asukkailta ja ensimmäinen häätö luonnollisesti puhutti muutenkin myös julkkiksia.

Kain häädön jälkeen BB-taloon jäi 11 asukasta.

Lue lisää:
Liveseuranta: Julkkis Big Brother Talk Show 8.9.2013
Kai häädettiin ensimmäisenä BB-talosta (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.