Liveseuranta: Julkkis Big Brother Talk Show 8.9.2013

Seurannassa sunnuntaina 8.9.2013 on Julkkis-BB -kauden ensimmäinen Julkkis-Big Brother Talk Show. Lähetys käynnistyy Subilla klo 21.00 ja lähetyksen lopuksi BB-talosta häädetään kauden ensimmäinen asukas. Seuraamme tapahtumia aina lähetyksen loppuun saakka talosta ja studiosta.

Lue liveseurannan kulku kokonaisuudessaan:

22:42 Ensimmäisen Julkkis Big Brother Talk Show'n liveseuranta päättyy tähän. Uusi liveseuranta jälleen ensi sunnuntain Talk Show'ssa. Kiitos ja hyvää illan jatkoa!

22:41 Täydennys jälkikäteen vielä liveseurantaan. Taloon jääneet asukkaat kuulivat vahingossa Kain haastattelun alkua taloon, mutta yhteys katkaistiin pian. BB ilmoitti pian tämän jälkeen suoran lähetyksen päättyneen ja asukkaat pääsivät "vapaalle".

22:31 Kaista tuli siis ensimmäinen Suomen Julkkis-Big Brotherin häädetty asukas. BB-taloon jäi nyt 11 asukasta. Kautta on jäljellä viisi viikkoa.

22:30 Lopulliset äänestystulokset:
           Frederik 34,01 %
           Claudia 32,95 %
           Kai 32,33 % (häädettiin)

22:25 Mari toivottaa katsojille hyvät yöt ja ensimmäinen Talk Show päättyy.

22:24 Ensi viikon hyväntekeväisyystehtäväksi tuli Tulisuudelma mieheen (53 %) ja Nainen maalitauluna (47 %) hävisi Katosjan valinta -äänestyksen.

22:24 Mari kiittää Kaita osallistumisesta ja Kai poistuu studiosta.

22:23 Kai näytti omalta itseltään klipeissä, sanoi Kai.

22:22 Kain parhaita paloja nähdään.

22:22 Kai tuli kaikkien kanssa toimeen, eikä ristiriitoja ehtinyt muodostua.

22:20 Kain ääniosuus oli n. 32 % annetuista äänistä.

22:19 Kaita pidettiin aluksi Seiskan toimittajana, mutta sitten raja-aidat kaatuivat. Pettyi, että joutui Andyn nimeämänä häätöäänestykseen. Odotteli normaaleja nimeämisiä, juonittelua yms.

22:16 Kai Marin haastattelussa. Kailla on hyvä fiilis, vaikka oli vain kuusi päivää talossa.

22:16 Kai saapuu BB-studioon.

22:14 Kai poistui häätöovesta asukkaiden muodostaman käytävän kautta. Taloon jäävät asukkaat halailevat häätöäänestyksestä selviytyneitä. Osan kasvoilla paistaa hämmennys tai jännitys.

22:14 Kai on häädetty BB-talosta!

22:13 Muut asukkaat alkavat halaamaan Kaita, kun BB ilmoitti minuutin olevan aikaa poistua.

22:13 Ensimmäisenä BB-talosta häädetään... KAI!

22:11 Mari ilmoittaa asukkaille, että häätöäänestys on päättynyt.

22:11 Viimeinen taloyhteys, jossa selviää häädetty asukas.

22:10 Talk Show jatkuu, häätö lähestyy...

22:07 Talk Show viimeiselle mainoskatkolle ja katkon jälkeen selviää ensimmäinen häädetty asukas.

22:07 ENSIMMÄINEN HÄÄTÖÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT!

22:05 Claudia on viikon lomaa viettänyt "lataamossa hullujen kera". Claudia ei kerro, tietääkö hän selvännäkijänä Julkkis-BB:n voittajan. Claudia ei kerro, koska muuten hommassa ei ole mitään mieltä. Vetoaa tuotannon asioiksi, eikä voi siksi puhua.

22:05 Kain mieli on jo kotona, mutta hän on nyt vasta päässyt porukkaan sisään.

22:04 Taloyhteys. Frederikiltä kysytään, uskooko hän selviävänsä äänestyksestä. On Frederikin mielestä kansan käsissä.

22:04 Äänestystilanteessa Kai on edelleen putoamassa talosta.

22:03 Klipit häätöäänestyksessä olevista Frederikistä, Claudiasta ja Kaista.

22:02 Koosteesta jäi näkemättä mm. Andyn kilahdus DJ:lle, jonka jälkeen DJ poistui paikalta ja Andy vietti pitkän tovin pk-huoneessa.

22:01 Häätöäänestystilanne on ennallaan.

22:00 Andy ei koosteen perusteella pitänyt vaahtobileiden musiikista. Frederik näytti olevan samaa mieltä.

21:57 Lauantain koosteen toinen osa ruudussa. Vaahtobileet!

21:57 Kymmenen minuuttia äänestysaikaa jäljellä!

21:56 Frederik on noussut äänestyksen kärkeen, Claudia toisena ja Kai kolmantena.

21:55 Talk Show jatkuu.

21:52 Jälleen Subilla mainoskatko.

21:51 Claudia on kiilannut häätöäänestyksen kärkeen, toisena Frederik ja kolmantena Kai, joka on tällä hetkellä lähdössä.

21:50 Naisten vaatteet eivät ole Aleks Vehkalan juttu, ei ole vaihtamassa sukupuolta BB:n jälkeen. Kuninkaan hovissa Aleks puettiin naiseksi, eli hovineidoksi.

21:49 Sarasta tuli kuninkaan vaimo. Suudelma meni Saran mielestä TOP-3:een. Frederikin mielestä Sarasta paljastuu varmasti hyvä sitten avioeron jälkeen.

21:48 Teppo ajatteli, että hänen on osallistuttava tehtävään, jottei se menisi pilalle hänen takiaan. BB on peliä Tepon mielestä.

21:47 Lauantaina oli Frederikin päivä, jolloin Frederik oli kuninkaana. Taloyhteyden vuoro, jossa kysellään hänen parasta alamaistaan. Frederikin mielestä se oli Teppo.

21:44 Kooste lauantain tapahtumista.

21:42 Äänestystilanne on ennallaan, mutta Marin mukaan ero Kain ja Claudian välillä on hyvin pieni.

21:39 Aiemmin Mari kertoi, että BB:n Facebook-sivuilla on nyt 100 000 tykkääjää. Suorassa lähetyksessä siirrytään klippiin, jossa talossa vieraili muusikko Tuomas Kauhanen.

21:37 Ja jatkuu taas.

21:34 Häätöäänestystilanteessa Kai on edelleen viimeisenä. Nyt katkolle.

21:33 Andyä tentattiin hänen iskelmälaulajien kritisoinnista. Andy kuitenkin puolustautuu, että hän on havainnut Frederikissä paljon enemmän yhteistä kuin muut osaavat aavistaakaan.

21:31 Anu Saagim-Ratian mielipidettä kysyttiin muista asukkaista ulkonäöllisesti. Vitsillisesti hän haukkui muut asukkaat. Teppo Säkkisen kantaa kysyttiin, onko hänellä aiempia "traumoja", kun hän on kritisoinut Marianne hänen puheistaan.

21:30 Toinen taloyhteys: Sara Sieppiä tentataan siitä, että hän ei pidä talon alapääjutuista ja mistä hän on puhunut talossa.

21:29 Hyväntekeväisyyteen asukkaat saivat kerättyä 800 €. Kolmannessa tehtävässä Mariannen piti imitoida muita asukkaita ja muilla asukkailla oli hauskaa katsellessaan Mariannen imitointia talon televisiosta.

21:27 Päivätehtävässä asukkaat saivat niskaansa ruokamössöä, kun arvasivat tuotteita väärin. Hyväntekeväisyyskilpailussa piti etsiä rahalaattoja jauhoista.

21:25 Kai edelleen äänestyksen pohjalla. Sitten tehtäväklippiin.

21:22 Mariannesta klippiä.

21:20 Talk Show jatkuu katkon jälkeen. Äänestysohjeita...

21:18 Edellisen taloyhteyden aikana Mariannelta ihmeellistä selitystä siihen, kun Andylta kysyttiin hänen suhtautumistaan junttidiskon kuninkaaseen, eli Frederikiin. Marianne hoki, että Frederik olisi kuppadiskon kuningas. Tästä syystä Andyltäkään ei saatu kunnon vastausta, vaan sohvalla oli yleistä hälinää.

21:16 Mainoskatkolle äänestysohjeiden kautta.

21:16 Kai on edelleen häätöäänestyksen viimeisenä.

21:15 Andy selittää jotain sekavia. Marianne Kalliota ei puolestaan haittaa, vaikka muut asukkaat opastavat häntä elämään. "Kunhan ei sängyn kautta mennä", sanoo Marianne.

21:13 Kotiutuminen on sujunut vaihtelevasti. Andyllä ei ole univajetta, vaan hän selviää vähemmällä unella. Frederikin mielestä talon kingi on Andy.

21:12 Aluksi asukkaat eivät meinaa kuulla Marin puheita, mutta sitten äänentasoja nostetaan.

21:11 Mari ottaa taloon ensimmäisen taloyhteyden!

21:10 Seuraavassa klipissä tutustutaan asukkaiden kielenkäyttöön viikon aikana.

21:07 Andyn alkuviikon nimeämiset -klippi.

21:06 Talk Show'ssa katsotaan ensimmäinen häätöäänestystilanne, jossa Kai on lähdössä.

21:05 Katsojat saavat valita ensi viikon Hyväntekeväisyyskilpailun Katsojan valinnassa: Tulisuudelma mieheen tai Nainen maalitauluna?

21:04 Mari tekee ensimmäisen juontonsa ja aluksi nähdään hieman ohjelman tulevaa sisältöä, joihin liittyy mm. jauhoja.

21:02 Kauden ensimmäinen Talk Show alkaa!

20:59 No niin, Talk Show'n alku lähestyy. Mainokset ennen ohjelmaa pyörivät jo Subilla.

20:54 Asukkaat ovat valmistautuneet suoraan lähetykseen perinteisin sunnuntaimenoin, jotka ovat tuttuja jo aikaisemmilta BB-kausilta. Asukkaat ovat siis kaunistautuneet, ainakin siis naiset. Luonnollisesti talo on siivottu jo aiemmin päivällä. Asukkaat kokoontuvat sohvalle, jossa Mari heitä pian tenttaa ensimmäisen viikon tapahtumista.

20:52 Häädettävä asukas ratkeaa Subin virallisessa äänestyksessä, johon ohjeet löytyvät Subin BB-nettisivuilta.

20:49 Noin kymmenen minuuttia aikaa ensimmäisen Talk Show'n alkuun. Tänään BB-talosta häädetään ensimmäinen asukas niistä, jotka Andy McCoy asetti häätöuhan alle tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Joku kolmikosta Frederik, Kai Merilä tai Claudia Eve joutuu jättämään BB-talon tämän illan jälkeen. Kuka lähtee, kuka jää ja kenet haluaisit jäävän? Kommentoi kommenttikenttään.

20:44 Tervetuloa Julkkis-BB Fanivujen kauden toiseen liveseurantaan. Tänä iltana seuraamme ensimmäisen Julkkis Big Brother Talk Show'n tapahtumia. Suora lähetys käynnistyy Subilla klo 21.00 ja ohjelman juontaa Mari Sainio.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.