Katsojat nimeävät asukkaita häätöäänestykseen, asukkaat pääsevät häätämään perjantaina!

Julkkis-Big Brotherin finaaliviikolle on Big Brother varannut yllätyskäänteen. Viimeisellä viikolla katsojat pääsevät nimeämään kaksi asukasta häätöäänestykseen ja asukkaat häätävät heistä toisen ulos talosta vain muutama päivä ennen Finaalia.

Voittajan äänestäminen Julkkis-Big Brotherissa meneekin hieman erilailla kuin aikaisempina vuosina on toimittu tavallisessa BB:ssä. Tänä vuonna katsojat pääsevät nimeämään kaksi asukasta häätöäänestykseen, josta asukkaat pääsevät häätämään toisen ulos talosta. Häätö tulee tapahtumaan perjantaina, eli kaksi päivää ennen Finaalia.

Katsojat pääsevät äänestämään, eli antamaan nimeämispisteitä sille asukkaalle, kenet haluavat häätöäänestykseen. Nimeämisäänestys käynnistyi kauden viimeisen Talk Show'n lopussa ja kaksi eniten ääniä saanutta asukasta joutuu häätöäänestykseen, joka pidetään perjantaina. Kaikkia talossa olevia asukkaita voi äänestää.

Asukkaat pääsevät äänestämään katsojien nimeämistä asukkaista toisen ulos Finaalista perjantain BB Extrassa. Asukkailta eniten ääniä saanut asukas tulee häädetyksi talosta. Luultavasti häätöäänestys on julkinen, kuten tapahtui kaudella 2011, jolloin asukkaat joutuivat julkisesti häätämään kahtena eri sunnuntaina kirjoittamalla liitutaululle asukkaan nimen ja perustelemaan valintansa. Big Brother ei ole vielä varmistanut tämän vuoden asukkaiden häätöäänestyskäytäntöä.

Tällä hetkellä BB-talossa on kuusi asukasta, kun sunnuntaina Esko Eerikäinen häädettiin katsojien toimesta normaalissa häätöäänestyksessä. Perjantain jälkeen BB-taloon jää viisi asukasta, jotka ovat todennäköiset finalistit.

Julkkis BB Extra perjantaina 11.10.2013 klo 19.00

Esko Eerikäinen häädettiin neljäntenä - kuusi asukasta finaaliviikolle

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Uutinen finaaliviikon nimeämisäänestyksestä
Nimeämisäänestyksen äänestysohjeet

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.