Esko Eerikäinen häädettiin neljäntenä - kuusi asukasta finaaliviikolle

Sunnuntaina ratkottiin paikkoja Julkkis-Big Brotherin finaaliviikolle. Neljä asukasta oli häätöuhan alla ja lopulta Esko Eerikäinen joutui jättämään BB-talon vain viikkoa ennen Finaalia.

Perjantaina alkaneeseen häätöäänestykseen nimettiin Jori A. Kopponen, Niko Saarinen, Anu Saagim-Ratia ja Esko Eerikäinen. Viikonloppu oli erikoinen, sillä BB-talon tunnelma vaihtui täysin nimeämisten jälkeen. Asukkaat riitelivät paljon perjantaina ja lauantaina ja asukkaiden välit olivat viileät läpi viikonlopun.

Asukkaille ei kerrottu häätöäänestyksessä olleita vielä perjantaina vaan vasta sunnuntaina. Häätöuhan alla olleet Jori, Anu ja Esko joutuivat talon sylkykupeiksi, etenkin Jori ja Anu olivat Aleks Vehkalan, Sara Siepin ja Johanna Salmisen hampaissa. Jorille, Anulle ja Eskolle tuli vahva tunne, etteivät he halua olla enää viimeistä viikkoa talossa. He olivat sitä mieltä, että ketkä heistä jää taloon, tulee heille vaikea viimeinen viikko.

Luovuttamaan he eivät lähteneet, vaan he halusivat lähteä talosta häätöäänestyksen kautta. Eräänlainen helpotus saatiin sunnuntaina, kun Big Brother paljasti nimetyt asukkaat. Etenkin Anu ja Esko tuulettivat vapautuneesti kuultuaan nimensä talon kaiuttimista.

Äänestystilanne vaihteli useaan otteeseen sunnuntai-illan aikana, mutta äänestyksen päätyttyä sen perää piti Esko. Esko keräsi niukin naukin yli 20 % annetuista äänistä ja hän hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Anulle vajaat kolme prosenttiyksikköä.

Häätöäänestyksen ratkettua, Esko poistui talosta perinteiseen tyyliin. Esko halasi asukkaat ja pienen odottelun jälkeen mies poistui asukkaiden muodostamaa kujaa pitkin häätövesta talosta ulos. Eskon poistuttua talosta taloon laskeutui hiljaisuus, Anu nyyhkytti. Kukaan ei sanonut hetkeen sanaakaan, Aleks tosin meni halaamaan Anua.

Studiossa Esko oli tyytyväinen, että hän putosi talosta. Eskolla oli omien sanojensa mukaan kova koti-ikävä ja hän kaipasi lapsensa luo kotiin. Talon viikonloppuna kiristynyttä ilmapiiriä Esko ihmetteli ja hän sanoi huomaavansa aidot ihmiset. Johannaa Esko kritisoi, että hän pyöri talossa kaikissa piireissä ja osallistui haukkumiseen. Anua Esko kehui vuolaasti. BB-taloa Esko pitää kipeenä ja hurjana paikkana, hyvässä mielessä. Esko kiisti, että hän olisi ottanut johtajan roolin talossa, hän vain otti sen paikan, minkä hän sai.

Eskon häädön myötä finaaliviikolle BB-taloon jäi kuusi asukasta. Heistä eivät kaikki kuitenkaan jatka Finaaliin, sillä katsojat nimeävät kaksi asukasta häätöäänestykseen ja asukkaat häätävät yhden asukkaan ulos talosta perjantaina.

Lue lisää:
Esko häädettiin - katso video miehen viimeisistä hetkistä talossa! (Subin BB-nettisivut)
Katsojat nimeävät asukkaita häätöäänestykseen, asukkaat pääsevät häätämään perjantaina!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.