Nikolle salatehtävä - sai valehdella sydämensä kyllyydestä

Syntymäpäiväänsä lauantaina viettänyt Niko Saarinen sai Big Brotherilta salatehtävän. Niko joutui valehtelemaan muille asukkaille, eikä hän saanut jäädä valheista kiinni.

Lauantai alkoi viileissä tunnelmissa, koska BB-talossa oli riidelty perjantaina. Asukkaiden välit eivät olleet yön ja aamun aikana palautuneet ennalleen, joten talo oli jakautunut kahteen leiriin. Tästä huolimatta heti aamusta aloitettiin Nikon syntymäpäivien juhlinta kakkuineen ja lahjoineen.

Nikon syntymäpäivän ohjelmaan kuului myös hänelle annettu salatehtävä. Big Brother kutsui Nikon päiväkirjahuoneeseen, jossa hänelle kerrottiin, että hänen on valehdeltava asukkaille tekemisiään Big Brotherin keksimistä väitteistä. Näihin kuului mm. tosi-tv -ohjelman tekeminen Johanna Tukiaisen kanssa ja kädenvääntö Jere Karalahden kanssa. Niko ei saanut jäädä valehtelusta kiinni tai tehtävä epäonnstuu ja mitä paremmin Niko valehtelee, sen paremmat synttärit hän saa.

Asukkaiden huijaamisen Niko aloitti Jori A. Kopposesta ja Aleks Vehkalasta, joille Niko syötti pajunköyttä koskien tosi-tv -ohjelman tekosuunnitelmia "Tuksun" kanssa. Vale siitä, että Tauski Peltosen Sinä vain -biisi on alunperin tehty Nikon isän siskolle, upposi puolestaan Johanna Salmiseen. Johanna oli myös kohteena, kun Niko sepitti tarinaa, kun häntä ei hyväksytty seuralaispalvelun kesätyöntekijäksi - ja taas meni läpi. Myöskään kädenvääntötarina Jere Karalahdesta ei tuottanut vaikeuksia, kun valehtelun kohteena oli Sara Sieppi.

Synttärisankari Niko. Lähde: Big Brother Suomi Twitter.

Asukkaat uskoivat valheet liki mukisematta. Nikon tarinoita ei juurikaan asetettu kyseenalaiseksi, mutta ilmeisesti muut asukkaat ovat huomanneet, että Niko on monessa mukana ja hänelle sattuu ja tapahtuu. Se on tavallaan helppo uskoa, koska räväkkä persoona nousee helposti otsikoihin ja asukkaat ovat nähneet hänen menoaan pari viikkoa myös BB-talossa.

Nikon suoritettua salatehtävän, Big Brother paljasti tehtävän myös muille asukkaille. Asukkaat kutsuttiin sohvalle ja he saivat nähdä talon televisiosta Nikon valehtelemassa heille päin naamaa. Suurin osa asukkaista nauroi lähes katketakseen huomatessaan, että heitä on jymäytetty. Lakonisesti tiedon salatehtävästi ottivat vastaan Anu Saagim-Ratia ja Esko Eerikäinen, jotka olivat suuttuneita muiden asukkaiden käytöksestä eilisissä bileissä. Jori kommentoi Nikon onnistuneen hyvin ja hän uskoi kaiken. Hän tuntui muutenkin toimivan diplomaattina taloon muodostuneiden ryhmien välillä.

Salatehtävän onnistuttua Nikon synttärit pääsivät kunnolla vauhtiin. Talo sisustettiin vaaleanpunaiseksi ja Nikon toiveita toteutettiin niin ruoan kuin musiikin suhteen. Tunnelma talossa ei kuitenkaan ollut aivan paras mahdollinen, vaan aika vaisu. Edellisen illan riidat painoivat kaikkien mielissä.

Lue lisää:
Nikolle salatehtävä: Valheiden viettelys (Subin BB-nettisivut)
BB-talossa Aleksin päivä - Aleks hermostui Anulle (4.10.2013)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.