BB-talossa Aleksin päivä - Aleks hermostui Anulle

Julkkis-Big Brotherin viimeistä edellinen viikonloppu pistettiin käyntiin Aleks Vehkalan päivällä. Aleksin päivä päättyi kuitenkin isoon riitaan, jossa pääroolissa olivat Aleks ja Anu Saagim-Ratia.

Katsojat olivat sunnuntaina äänestäneet Katsojan valinta -äänestyksessä Aleksin päivän tälle viikolle ja se sai vuoron perjantaina. Päivä käynnistyi yllätyksellä, kun BB-taloon saapui vierailulle Aleksin hyvä ystävä ja BB-asukas kaudelta 2012, Leina. Leina saapui taloon häätöovesta mukanaan tarjotillinen drinkkejä.

Aleks yllättyi täysin Leinan saapumisesta taloon. Huomattuaan Leinan saapumisen, Aleks painoi kätensä suunsa eteen. Leina kantoi tarjottimen haparoivasti, mutta ehjänä pöydälle, jonka jälkeen hän kertoi, että siinä olisi Aleksin lempidrinkkejä. Tämän jälkeen Aleks ja Leina halasivat ja Leina silminnähden liikuttui. Leinan vierailu oli lyhyt ja nainen joutui pian poistumaan BB-talosta.

Leinan vierailun jälkeen Aleksin päivään kuului hänen lempimusiikkinsa lisäksi tanssinopetusta talossa käyneen vierailijan johdolla ja lisäksi "Aleksin salonki" avautui lisähuoneeseen. Halukkaat asukkaat saivat Aleksin käsittelyssä uutta hiusväriä päähänsä ja tietenkin myös Aleks sai värjätä omat hiuksensa. Esimerkiksi Niko Saarinen ja Sara Sieppi olivat tässä innolla mukana, mutta Anu ei halunnut värjätä hiuksia BB-talossa, vaan hän säästi sen ulkomaailmaan.

Perjantaiseen tapaan BB-talossa kävi myös artistivieras. Tällä kertaa BB-talon lavalle nousi Suomen Euroviisuedustajaksikin yrittänyt Stig. Tunnelma oli vielä hyvä Stigin esityksen aikana ja asukkaat tuntuivat nauttivan livemusiikista. Juhlat käynnistyivätkin hyvässä hengessä keikan päätyttyä ja asukkaat pääsivät pulahtamaan porealtaaseen. Big Brother oli toimittanut asukkaille mm. useamman pullon viiniä.

Lihava riita

Juhlien luonteessa tapahtui kuitenkin käänne, kun Anu hieman villiintyi. Humaltunut Anu hillui pitkin BB-talon pihaa ja siinä tiimellyksessä nainen kaatoi mm. siideriä porealtaaseen ja Jori A. Kopponen sai puolestaan rakastamaansa punaviiniä päällensä. Big Brother joutui kutsumaan Anun päiväkirjahuoneeseen rauhoittelemaan ja samalla BB käski kaikki asukkaat sisälle.

Asukkaat luulivat juhlien päättyneen ja Aleks, Sara ja Niko olivat tästä kärmeissään. Aleks purki kiukkunsa Anuun ja syytti tätä bileiden päättymisestä. Anun tultua pk-huoneesta Aleks antoi kaverilleen täyslaidallisen ja Anu uhkasi lähteä talosta. Aleks ei hellittänyt ja huusi vain Anulle, että "no tossa on ovi, lähde!"

Anu järkyttyi ystäväksi luuleensa henkilön sanoista ja Anu lähti pk-huoneeseen luovuttamaan. Jori ja Esko Eerikäinen menivät rauhoittelemaan Anua, ettei virolainen luovuttaisi ja Esko lähti Anun seuraksi pk-huoneeseen. Aleks ei voinut antaa anteeksi Anun käytöstä ja jatkoi töykeitä puheitaan. Anu ei luovuttanut ja tultuaan ulos pk-huoneesta Anu ihmetteli, että juhlat olivat tärkeämmät kuin Anu, mutta Aleks ei tuntunut välittävän Anusta ollenkaan.

Stig aloitti bileet BB-talossa perjantaina. Vielä tässä vaiheessa tunnelma oli hyvä...
Lähde: Big Brother Suomi Twitter.

Jori toimi viestinvälittäjänä, että juhlat eivät olleet päättyneet, vaan ne jatkuvat. Jori esitti asiansa kuitenkin hieman huonosti ja tunnekuohussa olleet Niko ja Sara hyökkäsivät Joria kohtaan. Seuraavien hetkien aikana Jori sai kuulla häntä kohtaan olleet antipatiat mm. hänen itsensä mainostamisesta Saran suunnalta. Tilanteessa Jori pysyi rauhallisena, eikä hän provosoitunut.

Esko puolestaan otti Johanna Salmisen hampaisiinsa ja syytti tätä epäaitoudesta. Tästä Johanna ei pitänyt lainkaan ja hän meni Eskoa kohtaan henkilökohtaisuuksien haukkuen miestä läskiksi. Esko oli lähinnä huvittunut Johannan käytöksestä ja mies pysyikin pääosin Jorin ja Anun seurassa. Kolmikko teki havaintoja muista asukkaista ja siitä, kuinka heille selvisi uusia puolia toisista. Anua kehuttiin talon ainoaksi aidoksi asukkaaksi ja muistutettiin, että naisen todelliset ystävät ovat ulkomaailmassa.

Riitely vaihtui jossain vaiheessa siihen, että asukkaat jakaantuivat omiin ryhmiinsä. Anu, Esko ja Jori olivat yksi ryhmä ja sitten olivat muut. Ryhmissä puitiin illan aikana tapahtuneita ja ainakaan Aleks ei meinannut millään päästä yli Anun tekemisistä. Aleks otti todella raskaasti, että Anu pilasi hänen päivänsä. Aleksia ei näyttänyt enää kiinnostavan ystävyys Anun kanssa ja hänen täytyi se ilmaista useaan otteeseen - englannin kielisellä fraasilla, joita hän mielellään muutenkin käyttää.

Värikäs ilta rauhoittui, kun Big Brother antoi asukkaille luvan mennä nukkumaan, vaikka puinti makuuhuoneissa jatkui - sääntörikkomuskuulutusten säestämänä. Aiemmin Aleks ja Sara olivat suuttuneita Anulle, kun nainen ei noudattanut sääntöjä ja totellut BB:tä, mutta nyt kun esimerkiksi Johannalle kuuluteltiin sääntörikkomuksista useaan otteeseen, ei se näyttänyt kiinnostavan juuri ketään.

Saa nähdä, millaisin tunnelmin lauantaihin herätään riitaillan jälkeen.

Lue Aleksin päivän ohjelmasta Subin BB-nettisivuilta:
Asukkaan päivä
Värit kohdilleen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.