Räjähtelevät melonit tarjosivat mahdollisuuden aikamatkaan

Asukkaat pääsivät perjantain päivätehtävässä tavoittelemaan aikamatkaa. Tehtävänä oli räjäyttää vesimeloneja mahdollisimman näyttävästi, joka ikuistettiin suurnopeuskameralla.

Erikoisen päivätehtävän pääroolissa olivat vesimelonit. Asukkaiden piti saada räjähtämään kokonainen vesimeloni BB-talon pihalla mahdollisimman näyttävästi. Mikäli asukkaat onnistuvat tekemään näyttäviä melonien räjähdyksiä, pääsevät asukkaat lauantaina aikamatkalle.

Tehtävä suoritettiin pareittain ja asukkaat itse muodostaa parit. Kaikkien osalta parien muodostus ei ollut helppoa ja ainakin Frederikin pariksi oli kysyntää. Frederik ja Marianne Kallio kiistelivät, saako hän vai Sara Sieppi olla Frederikin parina. Lopulta kuitenkin Marianne antoi periksi ja.Sarasta tuli Frederikin pari.

Räjähdyksen suorittamiseksi asukkaat saivat käyttää kuminauhoja, joita heidän piti laittaa kuminauha vesimelonien ympärille. Kuminauhoja sai käyttää niin paljon kuin näki tarpeelliseksi. Frederikin ja Saran parissa ehkä hieman yllättäen Frederikin toiminta näytti varovaisemmalta. Aikaa kului jonkin verran ennen kuin meloni antoi periksi, mutta räjähdys oli sitäkin näyttävämpi.

Kaikilla räjähdys ei ollut yhtä näyttävä. Esimerkiksi Mariannen ja Susanna Indrénin meloni hajosi hyvin nopeasti ja siitä käytännössä vain yläosa irtosi alaosasta. Hauskaa kuitenkin tuntui riittävän tehtävän johdosta. Myöhemmin asukkaat saivat nähdä tehtävän kulkua talon televisiosta. Melonien räjähdys oli kuvattu suurnopeuskameralla, joka näytti tarkasti "superhidastettuna", jolloin tilanteesta nähtiin todellakin joka hetki. Kuvaamista varten pihalle oli saapunut vierailija, mutta asukkaat eivät saaneet ottaa henkilöön mitään kontaktia.

Päivätehtävän lopputulos julkistettiin illalla. Big Brotherin mielestä asukkaat olivat onnistuneet melonien räjäyttämisessä niin hyvin, että asukkaat olivat aikamatkansa menneisiin aikoihin ansainneet. Se, mitä tuolla tarkoitettiin, jäi vielä arvoitukseksi. Liittyykö aikamatka esimerkiksi menneisiin BB-kausiin? Se selviää lauantaina.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Päivätehtävä: Mahtavat melonit
Mahtavat melonit -tehtävän tulos

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.