Marianne Kallio poistettiin BB-talosta väkivaltaisen käytöksen vuoksi!

BB-talossa nähtiin jälleen kiihkeä yö, joka päättyi ikävästi. Jo toinen asukas viikon sisään jouduttiin poistamaan talosta, kun Marianne Kallio läpsäisi Teppo Säkkistä.

Bileet olivat BB-talossa hiipumassa ja osa asukkaista oli menossa nukkumaan, kun alkoi tapahtua. Asukkaat olivat juhlineet Frederikin keikkaa, joka oli järjestetty edellisenä iltana.

Hereillä olivat ainakin Marianne, Teppo ja Sara Sieppi. Marianne oli ärsyyntyneessä mielentilassa ja hän oli ottanut yhteen Tepon kanssa sanallisesti pitkin iltaa. Kun tilanne kärjistyi äärimmilleen, oli Marianne makuuhuoneessa menossa sängylleen, kun hän ihmetteli, kuka hänen sängyllään oli. Mariannelle selvisi, että Johanna Salminen oli mennyt hänen paikalleen, kun asukkaat olivat iltapäivällä hieman vaihtaneet sänkyjen paikkoja ja yhdistelleet niitä.

Johanna oli jo aiemmin piikitellyt Mariannea hänen silmälapustaan, kun Marianne oli satuttanut silmäänsä talossa. Johanna epäili, että Marianne on huijannut kipeän silmänsä, sillä Marianne pitää lappua silmillään vain ajoittain. Marianne kiisti tämän ja ajautui sanaharkkaan Johannan kanssa. Illan aikana Marianne itki saamaan kohtelua tupakkapaikalla.

Ainakin kaksi läpsäisyä

Nyt Mariannella keitti jälleen yli, koska hän ei sänkyjen uudesta järjestyksestä ja hän tuli kiroillen pois makuuhuoneesta. Nainen meni keittiöön ja Teppo kommentoi jotain Mariannen kiroamiseen. Marianne käski Tepon olla hiljaa, mutta Teppo kommentoi jokaiseen Mariannen sanomiseen ja kieltäytyi olemasta hiljaa. Aluksi Marianne vain käski Tepon olla hiljaa, mutta sitten he ajautuivat naamat toisiaan vasten keittiötason taakse, jossa oli myös Sara täyttämässä astianpesukonetta.

Big Brother oli jo kuuluttanut Mariannea muutamaan kertaan päiväkirjahuoneeseen, mutta hän ei ollut totellut käskyä. Teppo ja Marianne olivat aivan kiinni toisissaan ja Marianne kielsi koskemasta itseensä. Sananvaihto kaksikon välillä jatkui koko ajan, kunnes tilanne eteni siihen pisteeseen, että Marianne päätti läimäyttää vauhdilla kämmenellä Teppoa poskeen. Teppo suuttui tästä ja alkoi taluttaa Mariannea pk-huoneeseen ja huusi tälle, että hänen on lähdettävä talosta. Sarakin vieressä säpsähti tilannetta.

Kuulutukset Mariannen saamiseksi pk-huoneeseen jatkuivat, tuloksetta. Teppo yritti saada Mariannea pk-huoneeseen, mutta riitely hänen ja Mariannen välillä vain jatkui. Marianne ehti riitelyn tuoksinnassa huitaista Teppoa toistamiseen. Tässä vaiheessa myös makkarissa olleiden asukkaiden kiinnostus tilannetta kohtaan kasvoi ja he nousivat sängyistään katsomaan, mitä viereisessä huoneessa oikein tapahtuu.

Lopulta Marianne saatiin pk-huoneeseen. Vietettyään siellä jonkin aikaa, kutsuttiin myös Teppo pk-huoneeseen. Teppo toi pk-huoneesta viestiä, että Marianne on poistettu BB-talosta. Teppo oli mielissään kuultuaan tiedon ja hänen mielestään ratkaisu oli oikea. Jori A. Kopponen ei ensin meinannut uskoa, että Marianne on oikesti poistettu, vaan Teppo vain huijaa. Tieto kuitenkin piti paikkaansa. Jori ihmetteli, että mitä vaaraa pieni nainen aiheuttaa isolle miehelle, mutta Tepon mielestä fyysinen koskemattomuus BB-talossa sanotaan säännöissä, eikä koolla ole väliä. 

Mariannen poistamisen jälkeen BB-taloon jäi yhdeksän asukasta. Häätöäänestyksessä ollut Marianne on poistettu myös häätöäänestyksestä ja häntä äänestäneet voivat saada rahansa takaisin. Talosta poistaminen on jo toinen muutaman päivän sisään tällä kaudella. Torstaina Andy McCoy jouduttiin poistamaan talosta, väkivaltaisen ja uhkaavan käytöksen vuoksi.

Marianne poistettiin BB-talosta (Subin BB-nettisivut)

Lue lisää:
Häätöäänestys jatkuu kolmella asukkaalla, Mariannea äänestäneille rahat takaisin
Anu, Frederik ja Susanna toiseen häätöäänestykseen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.