Susanna Indrén kävi talossa tyylipoliisina

Viimeisenä tiistaina Julkkis-Big Brotherissa nähtiin muotinäytös ja talossa vieraili myös vanha tuttu. Muotipoliisi ja apulaistyylipoliisi arvioivat asukkaiden esiintymisen ja vaatteet ja kaikki eivät olleet tyytyväisiä palautteesta.

Julkkis-Big Brotherista toisella viikolla häädetty Susanna Indrén teki lyhyen paluun BB-taloon tiistaina. Susanna oli saapunut taloon suorittamaan tehtävää, toimimaan tyylipoliisina. Hänen tehtävänään oli arvioida asukkaiden suoritukset järjestämässään muotinäytöksessä. Susannan piti valita apulaistyylipoliisi arvioimaan asukkaita kanssaan ja Susanna valitsi Anu Saagim-Ratian.

Apulaistyylipoliisiksi piti valita Big Brotherin ohjeiden mukaisesti talon tyylikkäin asukas. Lisähuoneeseen saapunut Susanna sai seurata huoneen televisiosta asukkaiden valmistautumista muotinäytökseen ja sen perusteella Susanna valitsi siis Anun. Anu liittyi Susannan seuraan lisähuoneeseen käytyään ensin päiväkirjahuoneessa. Susanna ja Anu saivat seurata muotinäytöstä lisähuoneen televisiosta ja he saivat tehdä näytöksestä muistiinpanoja heille annettuihin lehtiöihin.

Ensimmäisenä BB-talon punaiselle matolle asteli Jori A. Kopponen. Räväkän keltaisen T-paidan valitsemista näytökseen Jori perusteli, että häntä on syytetty hajuttomaksi ja mauttomaksi hänen useasti käyttämien mustien paitojen vuoksi. Tästä johtuen tällä kertaa mies laittoi hieman erilaista vaatetta päälle. Anu kritisoi, kun muut nauroivat Jorille.

Niko Saarinen tuli lavalle Johanna Salmiselta lainatussa karvatakissa. Niko temppuili lavalla ja Anu kommentoi Nikon esitystä seksishow'ksi, ei muotishow'ksi. Sara Sieppi saa lisähuoneesta kritiikkiä, että hän ei ota lavaa haltuun, vaikka on esiintymisen ammattilainen. Saran omien sanojen mukaan urbaania katutyyli moitittiin tyylipoliisien toimesta pliisuksi.

Aleks Vehkala sai puolestaan kehuja niin lisähuoneen puolelta kuin olohuoneestakin. Jori totesi Aleksille, että sen näkee, että Aleks on tehnyt näitä hommia aikaisemmin. Viimeisenä vuorossa ollut Johanna oli pukeutunut mm. Aleksin aiemmin päivällä tuunaamiin reikäisiin farkkuihin.

 Tyylipoliisi Susanna Indrén. Lähde: Big Brother Suomi Twitter.

Muotinäytöksen päätyttyä Anu ja Susanna pääsivät tekemään vielä kokonaisarviota esityksestä asukas kerrallaan. Olohuoneen puolella olleet muut asukkaat näkivät Anun ja Susannan arvioita televisiosta. Jori sai kritiikkiä, ettei hänellä ollut kenkiä jalassa, mutta kehuja keräsivät kampaus ja silmälasit. Nikoa arvosteltiin siitä, että hän oli liikaa esillä ja Saralta tyylipoliisit odottivat enemmän. Aleksin kohdalla tyylipoliisit uskoivat, että muotisuunnittelijat ottavat häneen vielä yhteyttä ja Johannaa sanottiin pyyleväksi ja suoritusta arvostettiin siitä, ettei hän häpeillyt esiintyä.

Kaikki muotinäytökseen osallistuneet asukkaat eivät ottaneet tyylipoliisien kommentteja hyvällä asenteella. Erityisesti Saralla oli naama "näkkärillä" kuultuaan Anun ja Susannan kommentit suorituksestaan. Sara ei muutenkaan ollut kovin innoissaan Susannan vierailusta talossa.

Tyylipoliisit valitsivat lopuksi muotinäytöksen parhaan ja se oli Jori. Jori kutsuttiin lisähuoneeseen Anun ja Susannan seuraksi. Ensimmäiseksi Jorille tarjottiin skumppaa, jota Big Brother oli toimittanut tyylipoliiseille ja pullo oli korkattu jo aiemmin. Onnittelujen jälkeen Jori sai palkintonsa, joka oli tyylikäs vaatekerta, jonka mies toivoi saavansa omakseen. Anu uskoi, että Jori saa sen itselleen kauden päätyttyä. Jori kertoi naisille, että muut olivat hieman katkeria Jorin voitettua. Anu tsemppasi Joria, että hän oli todella ansainnut palkintonsa.

Kun Jori oli saatu puettua, oli pian Anun ja Jorin aika poistua lisähuoneesta ja jättää Susanna. Palattuaan talon puolelle muut asukkaat hieman kuittailivat Susannasta liittyen hänen alkoholin käyttöönsä. Johanna oli erityisen pettynyt ja nainen valitteli, ettei hän ole saanut talossa mitään, ei edes omaa päiväänsä.

Asukkaita puhutti Susannan vierailu hetken aikaa, kunnes tilanne tasaantui ja BB-talo palasi jälleen normaalitilaan.

Lue tehtävänannot Subin BB-nettisivuilta:
Tyyli ennen tarkoitusta, asenne ennen kaikkea
Tyylipoliisi

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.