Kelly Kalonji häädettiin ensimmäisenä BB-talosta - Aleksille koskemattomuus haastetehtävässä

Video: Kelly häädettiin ensimmäisenä BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Tämän kauden Julkkis-Big Brotherin ensimmäinen häätöäänestys päättyi tiistaina. Ensimmäisenä BB-talon sai tänä keväänä jättää Kelly Kalonji.

Ensimmäinen asukas sai häädön Julkkis-BB-talosta nopeatahtisen kauden hengessä jo kolmantena päivänä. Kaikki asukkaat olivat ensimmäisessä häätöäänestyksessä ja suoran lähetyksen aikana asukkaita pääsi turvaan ja varmisti paikkansa talossa ainakin muutamaksi päiväksi.

Ensimmäisessä ryhmässä turvassa olivat Sanna Ukkola, Nina Mikkonen, Markku Pulli ja Sara Forsberg. Toisina turvassa olevansa saivat kuulla Toni Nieminen, Roni Bäck, Rosa Meriläinen ja Pinja Sanaksenaho. Kolmantena ryhmänä turvassa olivat vielä Janne Porkka, Sani Aartela ja Sedu Koskinen.

Lopulta kolme vähiten ääniä asukasta oli selvillä ja Kelly, Aleksi ja Petra passitettiin studioon BB-juontajien seuraan. Studioon saavuttuaan häätöuhan alla olevaa kolmikkoa jututettiin ennen kuin häätöäänestys päättyi. Kolmikko odotti jännittyneissä tunnelmissa, kunnes juontaja Anni Hautala ilmoitti, että Kelly on ensimmäinen häädetty.

Ensimmäisenä häädetty Kelly joutui heti Annin haastatteluun, jossa häntä hieman harmitti häädetyksi tuleminen. Kelly piti monista talon asukkaista ja mainitsi niitä monia nimeltä, kuten esimerkiksi Saran tai Sannan. Ennen häätöä olleessa haastattelussa Kelly totesi myös, että talossa hänen ennakkoluulonsa murenivat mm. Sannaa kohtaan ja hänestä tuli Kellylle yksi läheisimmistä asukkaista.

Viimeisen kolmikon lopullisissa äänestystuloksissa häädetyksi tullut Kelly keräsi 27,6 % annetuista äänistä ja ensimmäisenä turvassa oli Petra 3,3 prosenttiyksikön erolla. Eniten ääniä viimeisinä häätöäänestyksessä mukana olleista keräsi Aleksi 41,5 % ääniosuudella.

Laitteet pettivät Petran haastetehtävässä

Häädöstä selvinneille ei jännitys kuitenkaan päättynyt tähän, sillä siinä heille oli vielä edessään tänään haastetehtävä, jossa on panoksena koskemattomuus seuraavassa häädössä. Petra ja Aleksi kilpailivat tehtävässä, joka oli tuttu päivällä pidetystä päivätehtävästä sen reikäseinällä.

Petra ja Aleksi saivat juontaja Tinni Wikströmiltä putkien kautta tennispalloja, joita heidän piti nostaa reikäseinää pitkin oikeaan koloon, josta pallot putoavat putkiloon. Eniten palloja kerännyt asukas voittaisi koskemattomuuden. Kilpailussa Aleksi otti alussa etumatkaa, mutta Petralla oli myös epäonnea, sillä hänen nostolaitteensa ei toiminut.

Ensin Petra sai korjattua tilanteen, kun nostonarut pomppasivat pois paikoiltaan ja seuravalla kerralla koko nostolaite petti. Petra ehti saada vain kaksi palloa putkiloonsa, kun Aleksi ehti niitä kerätä viisi kappaletta. Kun näytti, ettei Petralla ollut laitteen hajottua enää mitään tehtävissä, keskeytti myös Aleksi suorituksensa. Tässä vaiheessa kisa päätettiin lopetta ja Aleksi julistettiin voittajaksi.

Haastetehtävä päättyi Aleksin voittoon Petran nostolaitteen petettyä. Kuva: © Nelonen Media.
Haastetehtävä päättyi Aleksin voittoon Petran nostolaitteen petettyä. Kuva: © Nelonen Media.

Aleksi kuittasi ensimmäisestä haastetehtävästä itselleen koskemattomuuden, eli hän on turvassa seuraavasta häädöstä. Lohdutuspalkinnoksi Petra sai aikapommin, jonka tarkoitus selviää myöhemmin. Toistaiseksi ainoa ohje Petralle oli se, että hänen piti varjella aikapommia ja kantaa sitä jatkuvasti siitä lähtien, kun hän sai sen studiosta.

Häätöäänestyksestä selvinneet Aleksi ja Petra poistuivat studiosta takaisin taloon. Aleksi oli luonnollisesti onnellinen koskemattomuudestaan, mutta Petra oli silminnähden pettynyt. Taloon palattuaan kaksikko sai selittää koskemattomuusmitaliaan ja aikapommia. Erityisesti ihmetytti pommi ja sillä spekuloitiin, mitä se tarkoittaa ja joutuuko Petra kantamaan sitä jatkuvasti.

Ilta jatkui BB-talossa rauhallisesti, mutta kovin pitkään asukkaat eivät pysty rauhoittumaan. Seuraava häätö odottaa jo kulman takana tulevana torstaina. Ainoastaan Aleksi voi olla varma paikastaan talossa myös torstain jälkeen.

Kellyn häädön jälkeen BB-taloon jäi 13 asukasta.

Kelly on ensimmäinen Big Brother -talosta häädetty vippiasukas: "Kaikella on tarkoituksensa" (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 4.5.2021 kello 23.25: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.
Artikkelia on päivitetty 4.5.2021 kello 23.35: Otsikkoa on muokattu ja lisätty kuva haastetehtävästä.
Artikkelia on päivitetty 4.5.2021 kello 23.54: Artikkelin pääkuva on vaihdettu.


Tulosta   Sähköposti