Julkkiskausi 2021

Uutisia Suomen Big Brotherin toistelta julkkiskaudelta vuodelta 2021. Tuoreimmat uutiset löytyvät täältä.

Katsojaluvut pysyivät tasaisina julkkiskaudella

Julkkis-Big Brotherin Nelosen tv-lähetysten katsojalukuja toukokuulta 2021. Grafiikka: Infogram.com ja Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Viime viikon torstaina päättynyt Suomen toinen Julkkis-Big Brother keräsi varsin tasaisen katsojamäärän läpi vajaan kolmen viikon. Kauden aikana nähtyjen häätö- ja päivittäislähetysten ja katsojamäärät eivät hirveästi heitelleet ja finaalikin piti varsin hyvin pintansa.

Petra Olli on Julkkis-Big Brother 2021 -voittaja!

Petra on Julkkis-Big Brother 2021 -voittaja kuvassa toisena vasemmalta. Kuvassa myös Petran ympärillä myös BB-juontajat Tinni (vas.) sekä Anni ja Kimmo. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Julkkis-Big Brother 2021 voittajan nimi ratkesi tänä iltana, kun Suomen toinen BB-julkkiskausi päättyi. Kausi huipentui voittajaäänestykseen, jonka perusteella voittajaksi äänestettiin Petra Olli. Julkkiskaudella toiseksi sijoittui Markku Pulli, kolmanneksi Nina Mikkonen ja neljänneksi Sara Forsberg.

Liveseuranta: Julkkis-Big Brother 2021 Finaali 20.5.2021 - Petra kuittasi voiton

Suomen toinen Julkkis-Big Brother huipentui tänään finaaliin Nelosella kello 20.00 alkaen. Seurasimme tässä artikkelissa finaali-illan tapahtumia aina voittajan ratkeamiseen saakka.

Markku voitti viimeisen Talo tyhjäksi -kilpailun

Markku vastaa finaalipäivän visailussa. Kuva: © Nelonen Media.

Torstaina finalistit kilpailivat viimeisessä Talo tyhjäksi -kilpailussa muistelemalla muiden asukkaiden sanomisia. Viimeiset tuotteet talosta sai itselleen merkata Markku Pulli.

Finaalipäivänä perunat istutukseen seuraaville asukkaille

Nina (kuvassa etualalla) ja Petra kokoamassa istutuslaatikkoa. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talossa vietettiin julkkiskauden viimeistä päivää, jossa ensin vielä työskenneltiin, mutta sitten päästiin rentoutumaan kohti finaalia. Julkkisasukkaat saivat jättää taloon myös jotakin syksyllä tuleville BB-asukkaille.

Julkkis-Big Brother 2021 päättyy tänään!

Julkkis-Big Brother 2021 finaalissa ovat Markku, Nina, Petra ja Sara. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Suomen toinen Julkkis-Big Brother -kausi saadaan tänään päätökseen. BB-talossa on vielä neljä asukasta, joista yksi kruunataan tänä iltana Julkkis-BB:n ja 30 000 euron voittajaksi.

Finalistit pääsivät kertaamaan elämäänsä lapsuudesta muistotilaisuuteen

Nina valmisti drinkin osana päivän tehtävää. Kuva: © Nelonen Media.

Päivät käyvät Julkkis-Big Brotherissa vähiin. Keskiviikkona vietettiin BB-talossa viimeistä kokonaista päivää, jolloin finalistit pääsivät kertaamaan elämänvaiheita koko sen skaalalla, joka huipentui varsin hämmentävästi.

Ninalle hulppea palkinto ihmisshakissa

Ihmisshakkia jätimäisellä shakkilaudalla. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talon julkkisasukkaat ovat kilpailleet finaaliviikolla tavaroista talossa päivittäisissä kisoissa. Keskiviikkona Nina Mikkonen voitti ihmisshakissa kauden toistaiseksi arvokkaimman palkinnon.

Asukkaat vetivät livekeikan Big Brotherin suorassa tv-lähetyksessä

BB-talon asukkaat esittivät oman biisinsä suorassa häätölähetyksessä tiistaina. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Tiistaina asukkaat pääsivät vetämään livekeikan televisioyleisön edessä omatekemällään biisillään. Asukkaat olivat saaneet apua artisti Pyhimykseltä.

Neljä asukasta taistelee toisen Julkkis-Big Brotherin voitosta

Julkkis-Big Brother 2021 finalistit Markku, Nina, Petra ja Sara. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Vuoden 2021 Julkkis-Big Broherin finaalinelikko on selvillä. Kauden viimeisen häätöäänestyksen ratkettua tiistaina on varmaa, että Julkkis-BB:n voitosta torstain finaalissa 30 000 euron voittopotista taistelevat vielä Sara Forsberg, Nina Mikkonen, Petra Olli ja Markku Pulli.

Aleksi Valavuori häädettiin BB-talosta kaksi päivää ennen finaalia

Aleksi Annin haastattelussa häätönsä jälkeen. Kuva: © Nelonen Media.

Suomen toisen Julkkis-Big Brotherin finalistit selvisivät tiistai-iltana, kun kaikki asukkaat olivat kauden viimeisessä häätöäänestyksessä. Kymmenentenä BB-talosta häädettiin Aleksi Valavuori, joka tiesi että Julkkis-BB-finaaliin selviytyivät Sara Forsberg, Nina Mikkonen, Petra Olli ja Markku Pulli.

Palloilla kilpailtiin taloa tyhjäksi, biisileirillä muistellaan päättyvää kautta

Asukkaat heittelemässä palloja putkiloihin Talo tyhjäksi -kisassa. Kuva: © Nelonen Media.

Finaaliviikolla talossa olevat asukkaat kilpailevat BB-talon irtaimistosta ja tiistaina kilpailtiin pallon heittämisellä. Suuri osa asukkaista joutui myös epämukavuusalueelle, kun Big Brother antoi tehtäväksi muistella BB-kautta musiikillisin keinoin.

Banaanipiina koetteli Aleksia, kauppareissu typistyi superminuuttiin

Aleksi tuo BB-talon yllätysvieraille maistiaisia. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talo täyttyi banaaneista maanantaina, joka alkoi ahdistaa osaa asukkaista. Asukkaiden kauppareissun suunnitelmiin oli lisäksi tullut muutama ylimääräinen mutka.

Finaaliviikolla asukkaat kilpailevat BB-talon irtaimistosta - Onnenkantamoisella banaaneja talo täyteen

BB-taloon oli ilmestynyt banaaneja joka puolelle, myös jääkaappiin. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat kilpailevat viimeisellä viikolla paitsi Julkkis-Big Brotherin voitosta, niin myös BB-talon irtaimistosta yksittäisissä tehtävissä. Maanantaina asukkaat kilpailivat pingispalloilla ja talo saatiin täyteen banaaneja.

Pinja Sanaksenaho ja Roni Bäck häädettiin BB-talosta - Viisi asukasta pääsi finaaliviikolle

Pinja ja Roni istuvat BB-studiossa häädön jälkeen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Tämän Julkkis-BB-kauden kovin häätöilta nähtiin viimeisenä sunnuntaina, kun peräti kaksi asukasta häädettiin BB-talosta. Tuplahäädössä talosta häädettiin Pinja Sanaksenaho ja Roni Bäck ja finaaliviikolle selvisi viisi asukasta.

Ampumahiihtoa nelikkona, salatehtävä ja vastasalatehtävä

Alku oli hankalaa neliampumahiihdossa. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talossa vietettiin tehtävien osalta vilkasta päivää sunnuntaina. Asukkaat pääsivät tutustumaan neliampumahiihdon saloihin ja lisäksi Pinja Sanaksenaho sai salatehtävän, mutta häntä vastaan tehtiin myös vastasalatehtävä.

Tänään Julkkis-BB-talosta häädetään kaksi asukasta!

Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Julkkis-Big Brotherista häädetään tänään sunnuntaina peräti kaksi asukasta. Kaikki asukkaat Aleksi Valavuorta lukuun ottamatta ovat häätöäänestyksessä.

Janne Porkka häädettiin seitsemäntenä BB-talosta - Aleksi nappasi taas koskemattomuuden

Janne Porkka Anni Hautalan haastattelussa häädön jälkeen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Lauantaina oli vuorossa Julkkis-BB-kauden seitsemäs häätöäänestys, jossa oli monien aikaisempien äänestysten tapaan neljä asukasta. Häätöäänestyksessä seitsemäntenä BB-talosta häädettiin Janne Porkka.

Asukkaat virtuaalimatkalle Ranskaan - Tutustumista taiteeseen, ruokaan ja urheiluun

Viinit kaatuvat ämpäristä Ronillla heti startissa. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talossa vietettiin ranskalaista päivää lauantaina. Asukkaat pääsivät virtuaalimatkalla Ranskaan tutustumaan maan kieleen, taiteeseen, ruokakulttuuriin ja urheiluperinteeseen.

Janne, Aleksi, Pinja ja Markku nimettiin seitsemänteen häätöäänestykseen

Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat nimesivät perjantaina toisiaan häätöäänestykseen jo seitsemättä kertaa tällä kaudella. Lauantaina ratkeavaan häätöäänestykseen joutuivat Janne Porkka, Aleksi Valavuori, Pinja Sanaksenaho ja Markku Pulli.

Julkkis-Big Brotherin katulätkämestaruus jaossa nimeämiskilpailussa

Voittajajoukkue siniset mitaleineen ja lahjakasseineen. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talossa kilpailtiin perjantaina kiihkeässä nimeämiskilpailussa. Katulätkäottelussa kohdanneet punainen ja sininen joukkue kilpailivat tuplanimeämispisteistä tuleviin nimeämisiin.

Sedu Koskinen häädettiin kuudentena BB-talosta - Ronille koskemattomuus ylivoimaisesti

Sedu Anni Hautalan haastattelussa häädön jälkeen. Kuva: © Nelonen Media.

Julkkis-Big Brother -kauden kuudes asukas häädettiin BB-talosta torstaina. Kuudentena BB-talosta häädettiin Sedu Koskinen.

Lukot auki hedelmäpelillä - Punaisille kolmas voitto putkeen

Sininen joukkue heittää hernepusseja vaa'alle. Janne heittämässä, Sedu ja Nina seuraavat tilannetta. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaista muodostetut joukkueet pääsivät kilpailemaan kauppa-ajasta helatorstaina. Jälleen kerran vaadittiin matemaattisia taitoja, kun numerolukkoja availtiin ja sininen joukkue koki kolmannen tappion putkeen.

Sedu, Nina, Janne ja Roni joutuivat kuudenteen häätöäänestykseen

Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Kauden kuudes häätöäänestys käynnistyi keskiviikkona. Nimeämisten perusteella häätöäänestykseen joutuivat Sedu Koskinen, Nina Mikkonen, Janne Porkka ja Roni Bäck, mutta näihin nimiin päädyttiin vasta nimeämiskilpailun tulosten jälkeen.

Matemaattinen pulma ratkaistavana - Punainen joukkue pääsi vaikuttamaan nimeämisiin

Aleksi asettelemassa kuutoita ruudukkoon. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat pääsivät jälleen kisaamaan nimeämiskilpailussa, jossa pääsee vaikuttamaan nimeämisiin. Tällä kertaa vaadittiin matemaattisia taitoja pulmavinssissä roikkuen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.