Aikapommi räjähti Ninan käsissä - Nina suoraan häätöäänestykseen

Aikapommi on juuri räjähtänyt Ninan käsiin, Sanna tsemppaa vieressä. Kuva: © Nelonen Media.
Aikapommi on juuri räjähtänyt Ninan käsiin, Sanna tsemppaa vieressä. Kuva: © Nelonen Media.

Tiistain häädön jälkeen BB-taloon saapui ensimmäinen aikapommi, joka räjähtäessään vie asukkaan häätöäänestykseen. Keskiviikkona pommi räjähti Nina Mikkosen käsiin.

Ensimmäisestä häätöäänestyksestä viimeisimpinä pelastuivat Aleksi Valavuori ja Petra Olli. He kisasivat tiistaina haastetehtävässä häädön jälkeen, jonka voitti Aleksi. Palkinnoksi Aleksi sai koskemattomuuden seuraavassa häätöäänestyksessä ja Petra sai taloon viemisikseen aikapommin.

Tikittävän aikapommin tarkoitus selvisi vielä viime yön aikana. Big Brother tiedotti, että se asukas, jonka käsiin aikapommi jää sen räjähtäessä, joutuu suoraan häätöäänestykseen. Asukkaille ei paljastettu, milloin pommi räjähtää.

Itsensä pystyi pelastamaan antamalla pommin toiselle asukkaalle, kun talossa kuuluu pommin tikitysääni. Aikapommin saanut Petra luopuikin heti pommista tikityksen alkaessa ja se vaihtoi omistajaa useaan kertaan aina keskiviikkoaamupäivään saakka.

Katsojille kerrottiin, että jotain aikapommiin liittyvää tapahtuisi keskiviikkona kello 11. Hetki ennen tuota ajankohtaa, pommi tikitti useasti ja pommi vaihtoi omistajaa taajaan. Välillä pommia juostiin jopa hieman karkuun, kun esimerkiksi Roni Bäck tarjosi sitä Sara Forsbergille, vaikka pommista ei saanut kieltäytyä.

Aikapommi kiersi useasti ruokapöydän ympärillä, jossa asukkaat olivat nauttimassa myöhäistä aamupalaa. Viimeisillä hetkillä Roni ojensi aikapommin Saralle, joka vei sen Ninalle. Tämän jälkeen tikitys lakkasi ja pian kuultiinkin räjähdys. Meni muutama sekunti, kun Nina tajusi räjähdyksen tapahtuuneen ja hän totesi joutuneensa häätöäänestykseen. Ruokapöydän ympärillä naurettiin tilanteelle hyväntahtoisesti.

Ensimmäisenä Ninaa tulivat tsemppaamaan Sanna Ukkola ja Sara. Sanna uskoi Ninan säilyvän, koska Nina oli selvinnyt ensimmäisten joukossa ensimmäisestä häädöstä. Pian aikapommia yhä mukanaan kuljettanut Nina kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen kertomaan tuoreita tunnelmiaan tilanteesta.

Seuraava häätöäänestys päättyy Julkkis-BB:ssä torstaina, joten muut häätöäänestykseen joutuvat asukkaat selviävät kohtuullisen pian. Big Brother ilmoitti reilut puoli tuntia pommin räjähtämisen jälkeen nimeämisten alkamisesta ja asukkaat alkoivat käydä pk-huoneessa yksi toisensa jälkeen.

Kelly Kalonji häädettiin ensimmäisenä BB-talosta - Aleksille koskemattomuus haastetehtävässä (4.5.2021)


Tulosta   Sähköposti