Spekulaatioita tulevasta kaudesta

Suomen Big Brotherin kolmas kausi lähestyy ja spekulaatiot kiihtyvät. Spekulaatiot liittyvät BB:n alkamisaikaan ja uudistuneeseen taloon. Mitään virallista tietoa ei BB:stä ole tihkunut, mutta epävirallisista lähteistä on saatu jo pieniä vihjeitä.

Big Brotherin alkamisaikaa ei ole vielä virallisesti julkistettu, mutta Subtv:n Spotti-palvelussa on kolmannen kauden avaus merkitty maanantaiksi 27. elokuuta klo 21.00. Viime viikolla ilmestyneessä Hobby Hallin mainosesitteessä kerrottiin kuitenkin, että asukkaat astuvat BB-taloon jo keskiviikkona 29. elokuuta klo 21.00. Hobby Hall toimii BB:n kolmannen kauden sponsorina.

Jälkimmäisen alkamisajan puolesta puhuisi se, että BB Extran aloitus on Subin syksyssä merkitty vasta torstaiksi 30. elokuuta. Jos aloituspäivä 29.8. pitää paikkansa, on vielä epäselvää tuleeko kauden avauslähetys suorana vai nauhoitettuna. Aikaisempina kausina tämä ns. kick off on tullut nauhalta päivän viiveellä, mutta monet fanit ovat toivoneet, että tämä lähetys tulisi suorana. Muuten näyttäisi, että kauden lähetykset tuntuvat tulevan vanhaan malliin, eli koosteet ma-la klo 22, Talk Show su klo 21 ja Extrat ma-pe klo 19. Mutta kuten sanottua, mitään virallista ei ole vielä julkaistu. Odotellaan Subtv:n ilmoitusta tulevasta kaudesta ja varmistellaan tietoja sitä mukaa.

BB-talo kokee mitä ilmeisimmin täydellisen muodonmuutoksen, vaikka mitään kuvia talosta ei ole näkynytkään. Toinen juontajista, Vappu Pimiä totesi viime viikolla Subtv:n haastattelussa, että kolmannen kauden sisustuksen teemana on glamour. Miten glamour sitten menee yhteen koko kauden pääteeman, "Vihreän BB:n" kanssa, se jää nähtäväksi.

Katso myös:
Subtv:n syksyn 2007 ohjelmakartta Spotissa
Hobby Hallin mainos BB:n alkamisesta (Hobby Hallin kilpailu)
Kuva Hobby Hallin mainoksesta BB:n mahdollisesta sisustuksesta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.