Diktatuurista demokratiaan

Valtarakenteet murtuivat BB-talossa viikkotehtävän viidentenä päivänä. Kansalaiset saivat tehtäväkseen murtaa diktatuurin ja aloittaa demokratisointiprosessin.

Aamu alkoi vielä samaan tapaan kuten kolmena aikaisempana päivänä, mutta hieman ennen puolta päivää alkoi tapahtua. Kansalaiset kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, jossa heille kerrottiin, että heidän on toteutettava vallankaappaus ja aloitettava demokratisointiprosessi. Tultuaan ulos päiväkirjahuoneesta, kansalaisille kuulutettiin, että prosessin aikana kansalaisten on siirrettävä johtajien huomaamatta kaikki kioskilta ostetut tavarat varastohuoneeseen.

Tavaroiden siirto saatiin toteutettua niin, että johtajat kutsuttiin lisähuoneeseen, jossa Jarkko ja Farbod kertoivat heidän oloistaan ja miten niitä tulisi parantaa. Tänä aikana muut kansalaiset siirsivät kaikki kioskitavarat varastohuoneeseen nopeaan tahtiin. Johtajat Sauli, Kadi ja Niko kuitenkin vaativat päästä takaisin taloon, joten luultavasti joitakin tavaroita jäi viemättä varastohuoneeseen.

Kansalaiset kuitenkin kokosivat johtajat puhujanpöntön eteen ja kertoivat, että valtio on siirtynyt demokratiaan ja presidenttinä toimii Big Brother. Kansalaiset ovat valtion hallitus, johon myös diktatuurin johtajat kutsuttiin. Kaikki ovat nyt tasa-arvoisia ja he jäivät odottamaan, onnistuiko vallankaappaus. Ainakin kaikki diktatuurin ulkoiset merkit, kuten johtajien vaatteet, muotokuva, valtaistuin siirrettiin varastohuoneeseen. Lisäksi pihalle rakennettu monumentti sai purkutuomion.

Tehtävä jatkuu siis yhä, mutta toisenlaisissa merkeissä.

Tutustu viikkotehtävän eri vaiheisiin BB:n nettisivujen Tehtävät-osiossa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.