Ei uusia yllätyksiä taloon lähiaikoina - päivitetty 24.09.2007, 12:55

Big Brother -talo sai sunnuntai-iltana neljä uutta asukasta, jota mainostettiin Subilla käänteenä, joka mullistaa talon elämän. Talk Show -lähetyksen lopussa annettiin ymmärtää, että lähiaikojen yllätykset eivät jää tähän. BB:n nettisivuilla kuitenkin vahvistettiin tänään, ettei "yllätys" liity talon elämään.

Talk Show'n juontaja Vappu Pimiä sanoi sunnuntaisen lähetyksen lopuksi, että "me nähdään nopeemmin, kun uskotkaan". Tämä tarkoitti sitä, että Vappu juontaa poikkeuksellisesti maanantain BB Extran Janne Katajan sairastumisen vuoksi, kertovat BB nettisivut. Vappu palaa tavallaan juurilleen Big Brotherissa, sillä hän toimi BB Extran juontaja vuosina 2005 ja 2006.

Maanantain Extrassa nähdään haastattelussa sunnuntaina talosta häädetty Henri. Suora lähetys nähdään Subtv:llä tänään klo 19.00 alkaen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.