Uusia asukkaita asteli taloon - päivitetty 23.09.2007, 23:44

Kaksi uutta asukasta astui BB-taloon sunnuntaina Talk Show -lähetyksen lopussa He olivat Suvi ja Farbod, mutta uudet asukkaat eivät jääneet tähän. Noin tuntia myöhemmin taloon tulivat myös Tiina ja Niko. Yhteensä taloon tuli siis neljä uutta asukasta.

Ensin taloon tuli Suvi, joka on jyväskyläläinen 23-vuotias fysioterapeuttiopiskelija, joka on kotoisin Tampereelta. Hänen jälkeensä taloon tuli 20-vuotias Farbod, joka on vantaalainen yo-merkonomiopiskelija.

Hieman kello 23:n jälkeen kaksi asukasta lisää muutti BB-taloon. He ovat Tiina ja Niko. Tiina on 24-vuotiainen vantaalainen restonomiopiskelija ja Niko on 24-vuotias espoolainen myyjä.

Illan etenemistä voi seurata 24/7- ja 12/7-palveluissa kaapelissa, antenniverkossa ja Netti-tv:ssä. Uutisia illan tapahtumista voi lukea Subin BB-nettisivuilta osoitteessa www.bigbrother.fi.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.