Einari häädettiin toisena, Helistä uusi asukas - päivitetty 10.09.2007, 02:45

Sunnuntaina Big Brotherista häädettiin tuttuun tapaan yksi asukas, mutta suoran Talk Show'n päätteeksi taloon tuotiin myös uusi asukas. Einari koki tappion häätöäänestyksessä ja joutui poistumaan talosta ja hetkeä myöhemmin uutena asukkaana taloon astui Heli.

Einari kärsi tappion Henrille, joka sai vielä jatkaa talossa. Henrin äänestyspalkki jäi plussan puolelle, kun Einarin palkki näytti nollaa, ei siis plussaa eikä miinusta. Vielä hieman kello 21:n jälkeen näytti, että Henri voittaa Einarin selkeästi, kun Einarin miinuspalkki oli runsaasti miinuksella, mutta illan edetessä Einari kiri eroa umpeen. Kiri ei riittänyt kuitenkaan loppuun asti, vaan Einari joutui poistumaan talosta kolmantena asukkaana.

Reilu vartti Einarin poistumisen jälkeen taloon tuli Heli, joka on BB-talon tämän vuoden 13. asukas. Heli on 23-vuotias sinkku Orimattilasta ja hän on esiintynyt mm. Lamourettes-tanssiryhmässä. Heli siis liittyy yhdeksän muun BB-talon asukin kanssa taistelemaan 50 000 €:n pääpalkinnon voitosta.

Lue lisää Subin sivuilta:
Näistä Einari muistetaan
Einari Vappu Pimiän haastattelussa
Yksi ulos, toinen sisään

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.