Henrille, Kadille ja Timolle rangaistus

BB-talossa on taas jaettu uusia rangaistuksia. BB on tulkinnut, että Henri, Kadi ja Timo ovat puhuneet nimeämisistä ja juonitelleet perjantain ja lauantain aikana, josta heille on langetettu rangaistus.

Kadin nimeämisistä puhuminen tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun Kadi mainitsi Einarille, ettei ole antanut hänelle yhtään nimeämispistettä. Kun Kadille kerrottiin, että hän on rikkonut sääntöjä, hän itki runsaasti pitkään muiden asukkaiden lohduttaessa häntä.

Henrin ja Timon rangaistus tuli ilmeisesti lauantaina päivällä tapahtuneesta keskustelusta. He keskustelivat kahdestaan hopea-makuuhuoneessa, jonka aikana BB ilmoitti heidän rikkoneen sääntöjä kuulutuksen kautta.

Sunnuntaina hieman kello 13 jälkeen Henri, Kadi ja Timo kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, jossa heille ilmoitettiin rangaistus. Heidän piti valita kolme henkilöä, jotka joutuvat tekemään taloon sunnuntaisiivouksen. Muut eivät saa osallistua siivoukseen. Sääntöjen rikkojat valitsivat siivousryhmäksi Akin, Jarkon ja Sadun.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.