Farbodille rangaistus

Viikkotehtävä eteni BB-talon pihalla, muttei ilman ongelmia. Farbod oli toiminut vastoin viikkotehtävän ohjeita ja hän sai siitä Big Brotherilta rangaistuksen.

Ollessaan työnjohtajana Farbod ei ollut pitänyt kypärää koko ajan päässään pihalla ja sen lisäksi hän oli koskenut sahaan vahingossa. Ilmeisesti kypärä piti olla koko ajan päässä, vaikkei sitä ohjeissa mainittukaan ja kutakin työkalua sai käyttää vain siihen määrätty henkilö. Viimeisimmässä työkaluvaihdossa Aki oli saanut sahan käyttövastuun Heliltä.

Rangaistuksena asukkailta kiellettiin päiväunet ja saha piti palauttaa päiväkirjahuoneeseen. Molemmat rangaistukset alkoivat välittömästi. Päiväunikiellosta eivät asukkaat Heliä lukuun ottamatta olleet moksiskaan, mutta sahan menetys harmitti. Asukkailla oli nyt ongelma, miten loput tarvittavat puut saadaan sahattua jäljellä oleviin huonekaluihin.

Farbod oli pahoillaan rikkomuksestaan. Etenkin hän ihmetteli sitä, ettei ohjeissa ollut kerrottu, että kypärä olisi pitänyt olla koko ajan päässä pihalla. Farbod oli pyytämässä muilta asukkailta anteeksi virheitään, mutta muut asukkaat sanoivat, että tällaisessa asiassa ei ole mitään anteeksipyydettävää. Tämän jälkeen elämä BB-talossa jatkui lähes entiseen malliin, ainoastaan työmaa pihalla oli hiljentynyt merkittävästi vähentyneiden työkalujen vuoksi.

Osa työkaluista poistettiin

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.