Osa työkaluista poistettiin

Viikkotehtävän kolmantena päivänä saatiin huonekalujen rakentamiseen taas uusi käänne. Tällä kertaa Big Brother poisti asukkaiden käytöstä joitakin työkaluja ja muut työkalut saatiin jakaa uudelleen vapaasti asukkaiden kesken.

BB poisti asukkaiden käytöstä vasaran, vatupassin, mitan, timpurin kynän, sakset ja työnjohtajan kypärän. Asukkaille jäivät vielä saha, hohtimet, mattoveitsi, taltta, ruuvimeisseli ja harja. Loput työkalut saatiin vapaasti jakaa uudelleen, mutta edelleen yhtä työkalua saa käyttää vain siihen määrätty henkilö.

Tiistaina työkalujen vaihdossa saaduista työkaluista joutuivat luopumaan Kadi, Maxine, Suvi ja Farbod, mutta ainakin Farbod tarjoutui ottamaan Saulilta harjan. Lisäksi muitakin vaihdoksia tehtiin, sillä kätensä tiistaina sahatessaan kipeyttänyt Heli antoi sahansa Akin käyttöön.

Viikkotehtävä on edennyt hyvää tahtia ja asukkaat ovat saaneet valmiiksi ruokapöydän, sohvan, sänkyjen pohjat, baarijakkarat, kaikki pikkupöydät ja ruokapöydän tuolit. Tekemättä ovat ainakin sänkyjen jalat sekä joitakin pikkutavararoita (jos ne luokitellaan huonekaluiksi). Näyttää siltä, että kaikki tarvittava saadaan valmiiksi, mutta muutaman asukkaan heikohko asenne voi vielä vaarantaa viikkotehtävän tai jos jokin huonekalu unohdetaan rakentaa.

Lue viikkotehtävän ohjeet Subin BB-sivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.