Heli ja Kadi häätöäänestykseen - päivitetty 27.09.2007, 12:30

Viidennen viikon häätöäänestykseen nimetyt on julkaistu. Ensi sunnuntaina häätöuhan alla ovat Heli ja Kadi.

Heli on toista kertaa häätöäänestyksessä voitettuaan Henrin viime viikolla. Kadi on häätöuhan alla ensimmäistä kertaa. On hyvin todennäköistä, että Heli putoaa tämän viikon jälkeen, mutta kuten viime viikko näytti, yllättävät käänteet voivat muuttaa ennakkoasetelmia.

Molemmat nimetyt ottivat tiedon ensin rauhallisesti ja ensitoteamuksena tuli "minä tiesin". Kun tietoa oli hetki sulateltu, alkoi etenkin Kadi käyttäytyä rauhattomasti ja puhetta pulppusi suusta. Molemmat ottivat asenteen, että lähtevät sunnuntaina varmaankin siksi, ettei pettymys tuntuisi putoamisen jälkeen niin pahalta.

Katsojaäänestys, joka päättyy ensi sunnuntain Talk Show'ssa, alkoi välittömästi nimeämistulosten julkistamisen jälkeen. Viime sunnuntaina tulleet neljää uutta asukasta ei voinut nimetä, koska heillä on koskemattomuus ensimmäisen talossaoloviikkonsa ajan nimeämisten suhteen.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.