Farbodista tuli 11. häädetty

Viidennellä viikolla taloon tullut Farbod joutui luopumaan elämästä BB-talossa 11. viikolla. Hän hävisi tämän viikon tiukassa häätöäänestyksessä Suville ja Jarkolle, jotka jatkavat kisaamistaan BB:n voitosta.

Kaikki äänestyksessä olleet joutuivat kokonaistuloksissa miinukselle. Farbod joutui häädetyksi, kun hän oli miinuksella 7 %, Suvi 5 % ja Jarkko 4 %. Farbod oli koko Talk Show'n ajan putoamisuhan alla ja Jarkko oli aluksi toiseksi lähinnä putoamista, mutta lähetyksen aikana Suvi ohitti Jarkon miinusten määrässä. Kuitenkaan, mikään ei auttanut ja Farbod joutui jättämään BB-talon taakseen.

Taloon jääneet asukkaat eivät juuri Farbodia jääneet suremaan. Kun iranilaissyntyinen mies poistui häätöovesta, talossa ei juuri tunteenpurkauksia nähty, vaan oltiin lähinnä rauhallisen tyytyväisiä taloon jääneeseen kokoonpanoon. Hieman häädön jälkeen asukkaille toimitettiin kuohujuomaa ja tupakoijille iloisena yllätyksenä muutama tupakka-aski, joiden voimalla saatiin ajatuksia siirrettyä jo seuraavaan viikkoon.

Big Brotheria on jäljellä vielä kolme viikkoa. Seuraavana kahtena sunnuntaina häädetään todennäköisesti kumpanakin yksi asukas ja tasan kolmen viikon kuluttua on vuorossa BB:n kolmannen tuotantokauden finaali.

Lue lisää BB:n nettisivuilta:
Farbod häädettiin talosta!
Näistä Farbod muistetaan
Farbod Vappu Pimiän haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.