Saulilla erikoinen päiväkirjahuonekäynti - päivitetty 11.11.2007, 22:40

Sauli koki erikoisen hetken sunnuntaiaamupäivänä, kun hänet kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Sauli sai kuulla päiväkirjahuoneessa iloisesta perhetapahtumasta ja asia paljastettiin Talk Show'ssa muille asukkaille ja tv:n katsojille.

Sauli sai tehtäväkseen hakea kioskilta leluoravan ja kännykkäliittymäpaketin. Oravan Sauli jätti taloon, mutta liittymäpaketin Sauli vei mukanaan päiväkirjahuoneeseen.

Päiväkirjahuoneessa Sauli sai puhelun kaksoissiskoltaan, joka oli juuri synnyttänyt. Puhelu näytettiin muille asukkaille talon televisiosta ja Sauli liikuttui tilanteesta uudelleen ja myös Suville tuli kyyneleet silmään. Jarkko lähinnä harmitteli, miksei hän ole saanut puhelua, vaikka hänen siskonsa on synnyttänyt noin kuukausi sitten.

Vielä aamupäivällä Sauli ei saanut kertoa muille asukkaille, mitä hänelle tapahtui. Muut asukkaat ihmettelivät tapausta ja Saulin käytöstä tultuaan päiväkirjahuoneesta. He kyselivät Saulin vointia, mutta Sauli vakuutteli olevansa kunnossa. Saatuaan puhelun ja muidenkin kuultua sen, Sauli oli helpottunut ja luonnollisesti onnellinen siskonsa tilanteesta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.