Henri ja Heli nimettiin häätöäänestykseen - päivitetty 19.09.2007, 23:24

Neljännen viikon nimeämiset on julkistettu. Tulevana sunnuntaina häätöäänestyksessä ovat Henri ja Heli, jotka ovat talolaisten mielestä epäsuosituimmat asuintoverit tällä hetkellä.

Nimetyt julkistettiin jo toista viikkoa perättäin suorassa BB Extrassa. Henri joutui häätöäänestykseen jo kolmatta kertaa peräkkäin ja vastaansa hän saa äänestyksen ensikertalaisen, vasta toista viikkoa talossa olevan Helin. Häätöäänestys käynnistyi heti nimeämisten tulosten julkistamisen jälkeen.

Kumpikaan häätöuhan alla olevista ei ottanut nimeämistään kovin vakavasti. Luultavasti kummallekaan nimettynä olo ei ollut suuri yllätys. Myös talon ulkopuolella uumoiltiin tämän kaksikon olevan häätöuhan alla, sillä mm. Subtv:n BB-nettisivujen Fiilismittari on näyttänyt Henrin ja Helin olevan talon epäsuosituimman kaksikon.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.