Uusia asukkaita BB-taloon sunnuntaina?

Iltalehden saamien tietojen mukaan BB-taloon olisi tulossa täydennystä ensi sunnuntain Talk Show -lähetyksen yhteydessä. Tällä hetkellä talossa yhdeksän asukasta, joista yksi poistuu joka tapauksessa tulevana sunnuntaina.

Yksinkertaisen matematiikan mukaan on selvää, ettei nykyinen asukasmäärä riitä koko kaudeksi, joka päättyy 2. joulukuuta. Viimeisellä viikolla pitäisi olla kolme tai neljä asukasta, joten uusia asukkaita tarvitaan koko kauden kattaakseen vähintään neljä lisää. Tänä vuonna jälkeen päin on tullut jo Heli, mutta siltikään määrä ei riitä.

Myös viime vuonna asukkaita tuli lisää kahteen otteeseen. Ensin Sorella tuli yksin ja sitten samana päivänä Mia, PiritaJaakko, Jani ja Olli. Erona tähän vuoteen on, että sekä Sorella että jälkimmäinen nelikko tulivat viikkoa myöhemmin kuin nyt Heli ja huhutut tulokkaat.

Vielä ei ole tietoa, kuinka monta asukasta on tulossa vai onko vielä tulossa ollenkaan. Teoriassa kaikki loput asukkaat saadaan sisään jo sunnuntaina, mutta talossa voi tapahtua yllättäviä käänteitä. Eli koskaan ei tiedä, tarvitaanko sunnuntain jälkeenkin uusia asukkaita. Myös muunlainen yllätys on Iltalehden mukaan mahdollinen ensi sunnuntaina.

Big Brother Talk Show Subtv:llä sunnuntaina 23.9. klo 21.00!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.