Lasten viikko epäonnistui

Neljännellä viikolla BB-asukkaiden viikkotehtävänä oli olla lasten ja vanhempien roolissa. Viikkotehtävä tuli päätökseen torstaina alkuiltapäivästä ja pian sen jälkeen tehtävän tulos myös julkistettiin.

Väsähtäneet asukkaat olivat tyytyväisiä, että tehtävä vihdoin päättyi. Kaikki valittelivat nuutumistaan ja sitä, että tehtävä ei päättynyt yhtään liian aikaisin. Normaaliin elämään paluu oli helpotus ja yhtään lastenomaisuutta ei kaivattu enää. Jotain muistoja tehtävästä BB jätti taloon, vaikka suurin osa rekvisiittaa vietiinkin pois. Esimerkiksi paljon puhetta aiheuttanut kalanmaksaöljy jätettiin asukkaiden "nautittavaksi".

Tuloksen julkistaminen tapahtui kesken asukkaiden ruokailun. Asukkaat komennettiin ruokapöydältä sohvalle kuulemaan tulos. BB tuomitsi viikkotehtävän epäonnistuneeksi ja asukkaiden viikkobudjetiksi jäi 25 %:n vedonlyöntiprosentilla 36 €. Pettymys ei ollut suuren suuri, sillä osa asukkaista oli varautunut epäonnistumiseen.

Epäonnistumiseen vaikutti suurelta osin varmaan joidenkin asukkaiden huono asenne tehtävään. Huonoin asenne oli ilman muuta Helillä, joka oli lähes täysin haluton osallistumaan tehtävään aikuisen roolissa maanantaina ja tiistaina. Heli osallistui paremmin 2-vuotiaana keskiviikkona ja torstaina, mutta tällöin ongelmaksi nousi, ettei hän pysynyt tarpeeksi roolissaan. Roolissa pysyminen tuotti ajoittain ongelmia myös muille.

Tämän tehtävän osalta parasta antia olivat Sauli, Jarkko ja Aki. Sauli oli parhaimmillaan 8-vuotiaana pikkuriiviönä, joka pisti vanhempiensa hermot lähes riekaleiksi. Jarkko oli myös hienosti mukana niin Saulin isänä kuin 6-vuotiaana pikkukoltiaisena. Aki veti hyvin 2-vuotiaan lapsen roolin suurin piirtein niin kuin pitääkin ja toimi myös hyvin isällisenä Maxinelle ja Helille (ottotyttö).

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.