Henri ja Satu häätöäänestykseen - päivitetty 12.09.2007, 23:19

Asukkaat ovat nimenneet henkilöt kolmanteen häätöäänestykseen. Sunnuntaina häätöuhan alla ovat tällä kertaa Henri ja Satu.

Nimetyt asukkaat julkistettiin keskiviikkona Subtv:n suorassa BB Extra -lähetyksessä samaan aikaan tv-katsojille ja BB-talon asukkaille. Ensin kaiuttimista kuului Henrin nimi ja sen perään Sadun nimi. Katsojaäänestys alkoi välittömästi nimeämisten tulosten julkistamisen jälkeen.

Tuloksen ratkettua molemmat nimetyt ottivat tilanteen rauhallisesti. Henri totesi vain rauhallisesti "Siinä oli kaikki informaatio, jatketaan!" Satu jatkoi eloaan aivan kuin kaksi ensimmäistäkin viikkoaan BB-talossa.

Kaikki muut asukkaat Piiaa ja Maxinea lukuun ottamatta ovat edelleen pihalla suorittamassa viikkotehtävää. Nimeämisten kuulemista varten asukkaat oli koottu BB-talon terassille.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subtv:n BB-nettisivuilta:
Katso äänestysohjeet Subtv:n BB-nettisivuilta
Nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.