Viikkotehtävän loppu lähenee

Kolmannen BB-viikon Pelastakaa ympäristömme -viikkotehtävä ratkeaa tänään. Suurin osa asukkaista on maanantaista lähtien asunut koko ajan BB-talon pihalla alkeellisissa oloissa. Viimeisenä iltana alkoi todellisia rivien rakoilemisia asukkaiden joukossa näkyä.

Tiistain jälkeen viikkotehtävän olivat luovuttaneet Piia ja Maxine, kun Piia oli saanut salaisen tehtävän varjolla Maxinen kanssaan pois pihalta. Heidän luovuttamisensa vuoksi viikkotehtävä ei tule kuitenkaan epäonnistumaan, vaan he saattavat saada viikkobudjettiin 50 %:n korotuksen, jos Piian salainen tehtävä onnistuu.

Keskiviikko kiristi tunnelmia, kun olosuhteet vaikeutuivat. Ensinnäkin säänhaltija oli kääntänyt kelkkansa ja koko päivän tuli sadekuuroja, jotka kastelivat BB-talon sisäpihaa. Toisin kuin tiistaina, keskiviikkoinen sade oli aito luonnontuote, eikä keinotekoisesti tehty, kuten tiistain rankkasade.

Säästä huolimatta myös Big Brother puuttui asukkaiden pihaelämään. Keskiviikkona voimaan tullut kiroilukielto verotti useita hyödykkeitä asukkaiden varannoista. Asukkailta lähtivät niin lautaset ja mukit yhtä lukuun ottamatta sekä kaikki tupakat, nuuskat ja työkalut. Vaikka asukkaat olivat ylivarovaisia loppuillasta, kirosanoja pääsi putkahtamaan kuin tahtomatta.

Häätöuhan alle jälleen kerran joutuneelle Henrille ilta oli paha paikka. Tieto häätöuhasta ja vielä tupakoiden menettäminen pisti Henrin miettimään jopa viikkotehtävästä luopumista. Asuintoverit saivat kuitenkin hänet luopumaan tästä suunnitelmasta ja hän menikin muita aikaisemmin nukkumaan. Kongi ei siis kolahtanut ainakaan keskiviikkona, mutta onko Henrin mieli parempi viikkotehtävän viimeisenä aamuna?

Viikkotehtävä päättyy torstaina BB:n niin ilmoittaessa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.