Henri sai rangaistuksen

Kaksi kertaa häätöäänestyksestä voittajana selviytynyt Henri on saanut Big Brotherilta rangaistuksen. Syynä rangaistukseen on yhteyden ottaminen ulkomaailmaan.

Rangaistuksena Henri saa kaksi lisäpistettä tämän viikon nimeämisiin. BB:n mukaan Henri on yrittänyt ottaa yhteyttä ulkomaailmaan useaan otteeseen, jonka vuoksi rangaistus langetetaan. Tämä on toinen rangaistus Henrille reiluun viikkoon, sillä toissa viikonloppuna Henri puhui nimeämisistä ja juonitteli Timon kanssa.

Henrin saama rangaistus käytännössä varmistaa hänen olemisensa jo kolmatta kertaa peräkkäin häätöäänestyksessä. Todennäköisesti Henri olisi ollut nimettynä joka tapauksessa, sillä hänen käytöksensä ärsyttää suurinta osaa asukkaista. Tosin tällä viikolla Henri on ollut kohtalaisen näkymätön johtuen hänen viikkotehtävän roolistaan olla syrjäänvetäytyvä viisivuotias lapsi.

BB:n neljännet nimeämiset pidetään tänään ja niiden tulokset julkistetaan keskiviikon BB Extrassa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.