Viikkotehtävä: Lasten viikko

Neljäntenä viikkona Big Brotherissa nähdään lapsia ja niiden vanhempia. Uutena viikkotehtävänä asukkaat saavat esittää, miten he elävät pienperheissä, kun heidän on jaettu lapsiin ja heidän vanhempiin.

BB:n jakamat roolit täytyy pitää aina torstaihin saakka, kunnes viikkotehtävä päättyy. Kiroileminen tehtävän aikana on kielletty, kuten myös kaikki muu lapsille sopimaton käytös. Vanhempien on huolehdittava mm. lapsien hampaiden pesusta aamuin illoin, lapset eivät pysty käymään vessassa yksin ja lasten on syötävä lasten ruokaa.

Asukkaat ottivat tehtävän vaihtelevasti vastaan. Etenkin tehtävänannossa mainittu lasten wc:ssä käynnit puhuttivat. Ainakin aluksi suurin osa asukkaista tuntui eläytyvän rooleihinsa hyvin, mikä onkin tärkeää, sillä myös asenne ratkaisee. Asukkaat asettivat vedonlyöntiprosentikseen 75:n.

Asukkaiden roolit viikkotehtävän aikana:

Perhe 1
Isä: Timo
Äiti: Heli
Lapsi: Kadi 7 v.

Perhe 2
Isä:
Jarkko
Äiti: Piia
Lapset: Henri 5 v., Sauli 8 v.

Perhe 3
Äiti: Maxine
Lapsi: Aki 2 v.

Lue viikkotehtävän ohjeet Subtv:n BB-sivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.