Kadille taas rangaistus? - päivitetty 08.09.2007, 23:35

Big Brother -talossa vietettiin perjantaina iloista saunailtaa mm. lauleskellen. Ilta päättyi kyyneliin, kun Kadi tuli päiväkirjahuoneesta. Big Brother oli ilmoittanut Kadille, että hän on rikkonut BB-talon sääntöjä.

Kadi joutui päiväkirjahuoneeseen keskusteltuaan ensin Einarin kanssa. Kadi pyyteli keskustelussa ensin anteeksi aamuista käytöstään, kun hän kielsi Einaria tulla nukkumaan hänen kanssaan samaan makuuhuoneeseen. Humalassa Kadin anteeksipyytely meni toistoksi, kunnes häneltä lipsahti "sammakko" suustaan.

Big Brotherin nettisivujen mukaan Kadi puhui, ettei ollut aikaisemmin Einarille antanut nimeämispisteitä seuraavin sanankääntein:
- Vaik tääl on pakko sanoa kaks nimee, niin mä en oo koskaan sanonut sun nimee.

Kun Kadi tuli ulos päiväkirjahuoneesta, hän suuntasi suoraan makuuhuoneeseen itku silmässä. Pian Jarkko ja Sauli tulivat lohduttamaan itkevää naista, mutta Kadi ei saanut puhua päiväkirjahuoneen asioista. Kadi soimasi itseään runsaasti kiroillen ja sadatellen. Kadi kävi päiväkirjahuoneessa vielä useita kertoja yön aikana. Muut asukkaat lohduttivat surullista Kadia lukuun ottamatta Satua, joka oli tapauksen sattuessa jo untenmailla.

Lauantaina Subtv:n Big Brother -pääohjelma näytti Kadin ja Einarin keskustelun ja sitä seuranneen Kadin päiväkirjahuonekäynnin. BB ilmoitti päiväkirjahuoneessa Kadille, että hän on rikkonut sääntöjä ja BB palaa asiaan tämän suhteen.

Viime tiistaina Kadi ja Tiina saivat juonittelusta kaikille asukkaille yhteisen rangaistuksen.

Lue uutinen BB-nettisivuilta, kun Kadi pyytää Einarilta anteeksi ja "sammakko" lipsahtaa Kadin suusta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.