Jarkko, Riitta ja Suvi häätöäänestykseen - päivitetty 14.11.2007, 23:17

Keskiviikkona julkistettiin jälleen tämän viikon häätöäänestyksessä olevat asukkaat. Big Brotherin 12. viikolla häätöuhan alla ovat Jarkko, Riitta ja Suvi, joista yksi joutuu poistumaan talosta ensi sunnuntaina.

Vasta 12. viikolla tuli tilanne, jossa puhtaasti nimeämisten perusteella joutui kolme asukasta häätöuhan alle tällä kaudella. Edellisillä kerroilla, kun häätöäänestyksessä on ollut enemmän kuin kaksi asukasta, on häätöuhan alle joutunut kummallakin kerralla yksi asukas punaisen puhelimen takia.

Tunnelmat nimettyjen julkistamisen jälkeen olivat paljon rennommat kuin viikko sitten. Ensimmäisenä sanaisen arkkunsa BB:n lopetettua ilmoituksensa, avasi Riitta, joka totesi rennosti "hyvä porukka tiputuksessa". Myöskään muilta ei välittömästi tiedon tultua ollut nähtävissä erikoisia reaktioita, mutta noin puoli tuntia myöhemmin oli etenkin Kadilla nähtävissä kovasti pettynyt olemus. Häätöäänestyksessä on kuitenkin kaksi hänelle hyvin läheistä asukasta, Suvi ja Jarkko.

Häätöuhan alla olevista Jarkko on äänestyksessä kolmatta kertaa peräkkäin ja Suville tämä on toinen kerta peräkkäin. Reilut pari viikkoa sitten taloon tullut Riitta on äänestyksessä ensimmäistä kertaa. Jos kaikkia asukkaita ajatellaan, kaikki muut asukkaat ovat olleet äänestyksessä vähintään kerran Saulia lukuun ottamatta.

Katsojaäänestys tämän viikon putoajasta on käynnistynyt. Seuraava talosta lähtevä asukas selviää siis ensi sunnuntaina suorassa Talk Show -lähetyksessä.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.