Maxine häädettiin kuudentena

Tämän tuotantokauden yllättävin häätöäänestys käytiin kuudennella viikolla, kun Maxine joutui häädetyksi. Kuudentena talosta häädetty espoolainen kävi tiukan kisan kolmen vastaehdokkaansa kanssa.

Äänestystilanne vaihteli kiihkeästi Talk Show'n aikana. Lähes koko lähetyksen ajan Maxine kävi tiukkaa taistelua Nikon kanssa, kun tämän kaksikon välillä tilanne - kumpi lähtee, kumpi jää - vaihteli muutaman minuutin sisällä aina. Muut häätöuhan alla olleet Kadi ja Timo näyttivät olleen niinsanotusti kuivilla.

Loppua kohden Timon osakkeet kuitenkin putosivat ja hänkin alkoi olla vaaravyöhykkeessä. Niinpä Niko lopulta selvisi 5 prosenttiyksikköä plussalle, kuten kävi myös Kadille. Timon jääminen taloon jäi tiukoille, mutta Maxine joutui lopulta häädetyksi, kun Timo jäi vain 1 prosenttiyksikön miinukselle, kun Maxine oli 9 prosenttiyksikköä miinukselle. Eroa Timon ja Maxinen välillä oli siis 8 prosenttiyksikköä.

Maxinen lähtö talosta oli kenties kaikkein tunteellisin häätö. Kyyneleet virtasivat Maxinen poskilla, kuten myös ainakin Piialla ja Tiinalla. Maxinen poistuttua ulkomaailmaan, taloon jäi haikea ja hiljainen tunnelma. Tunnelmaa voisi kuvata sanalla pettynyt ja heti useat asukkaat alkoivat kaivata räväkkää espoolaisneitoa. Tunne oli molemminpuolinen, sillä Maxine tunnusti heti Talk Show -studioon tultuaan ikävöivänsä osaa talon asukkaista.

Tulos oli yllättävä, sillä monet veikkailivat, että kovin kilpailu putoamisesta käydään Timon ja Nikon välillä. Jo perjantaina BB Extrassa näytetty väliaikatilanne, jossa Maxine ja Niko olivat eniten miinuksella näytti, että ennusteet saattavat mennä pieleen.

Esimerkiksi luotettavana ennusteena pidetty BBPlazan varjohäätöäänestys on näyttänyt koko ajan keskiviikosta lähtien, että Niko ja Timo olisivat olleet todennäköisimmät lähtijät. Kaikissa arvioissa Maxine ei ollut kovin lähellä putoamista ja BBPlazan varjoäänestyksen lopputuloskin olisi häätänyt Nikon 0,83 %:n erolla Timoon nähden ja Maxinen ero Nikoon olisi ollut 6,98 % ja Kadin ero 13,08 %.

BBPlazan varjohäätöäänestys

Julkkiskaunotar BB-taloon

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Maxine häädettiin talosta!
Näistä Maxine muistetaan
Maxine Vappu Pimiän haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.