Tiina on poistunut BB-talosta

Torstaina vapaaehtoisesta BB-talosta poistumisesta ilmoittanut Tiina on poistunut BB-talosta. Tiina poistui talosta rauhallisin, mutta haikein tunnelmin.

Tiina oli saanut Big Brotherilta heti herättyään ohjeet miten toimia. Tiina aloitti tavaroidensa pakkaamisen ja hän kävi myös viimeistä kertaa suihkussa BB-talossa. Kun Tiina oli kertonut lähdöstään muille, kanssa-asukkaat ottivat tiedon rauhallisesti vastaan.

Lopullisesti Tiina poistui talosta hieman ennen kello kymmentä. Hän halasi kaikki asukkaat ja jutteli heidän kanssaan muutaman sanan. Läheisimmäksi hänelle talossa muodostuneiden Einarin ja Kadin kanssa hän puhui pisimpään. Tiina totesi Kadille, että hän toivoi, että Kadi voittaisi Big Brotherin.

Vilkutusten saattelemana Tiina poistui ulkomaailman BB-talon häätöovesta. Tiina on tänään haastattelussa BB Extrassa Subtv:llä klo 19.00.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.