Leijona vieraili BB-talossa

Viime BB-kaudelta tuttu Leijona vieraili jälleen kerran BB-talossa. "Leijona taloon" -vaihtoehto voitti Subtv:n Käytä valtaasi -äänestyksen, jonka ansiosta Leijona kävi viihdyttämässä talon asukkaita. Subtv:n mukaan Leijonan voitto oli ylivoimainen.

Ensimmäiseksi Leijona yllätti Timon päiväkirjahuoneessa. Timo kutsuttiin pk-huoneeseen, jossa Leijona pelästytti seinäjokisen pahanpäiväisesti. Palattuaan talon puolelle, Timo ei saanut mainita muille Leijonasta, mutta muut ihmettelivät Timon omituista käytöstä. Asia tosin unohtui nopeasti ja ilta jatkui normaalin malliin - tai ainakin melkein.

Leijona teki uuden tulemisen varastohuoneen kautta. Kun BB ilmoitti varastohuoneen olevan auki, asukkaat ryntäsivät ovelle ja pelästyivät Leijonan ilmestymistä. Leijona toi mukanaan kullekin tölkin olutta, jonka jälkeen viidakon kuningas aloitti show'nsa. Leijona halaili asukkaita ja testaili heidän viikkotehtävässä rakentamiaan huonekaluja. Yksi tuoli ei kestänyt ja niinpä se joutui remonttiin.

Välillä Leijona poistui pk-huoneeseen, mutta se palasi vielä. Leijona palasi Hopea-makuuhuoneeseen, jossa se mylläsi patjat ylösalaisin. Asukkaat huomasivat Leijonan metkut ja hätistelivät sen pois makuuhuoneesta. Leijona jatkoi olohuoneessa terrorisointiaan kävelemällä ruokapöydän päällä ja pomppimalla istualtaan sohvalla, mutta huonolla menestyksellä. Kumpikin kestivät testin ja asukkaat saivat huokaista helpotuksesta.

Leijona ja asukkaat hyvästelivät toisensa, vaikka Leijona ei ollutkaan tyytyväinen kutsustaan pk-huoneeseen jälleen kerran. Hauskat hetket olivat asukkaiden mieleen raskaan raatamisen lomassa, kun siitä vielä selvittiin vähin vaurioin.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.