Työkalut vaihtoon viikkotehtävässä

Tiistai-iltapäivänä Big Brother antoi määräyksen, että asukkaiden on vaihdettava työkaluja. Enemmän työtä tehneet saivat pienemmän roolin ja vähemmän esissä olleet suuremman roolin.

Työkalujen vaihdon yhteydessä asukkaat saivat myös uuden työnjohtajan. Kadi sai väistyä ja tilalle tuli Farbod. Runsaasti töitä tehneet Maxine ja Farbod saivat kevyemmän homman ja heidän tilalleen vasaroijaksi ja sahaaajaksi tulivat Kadi ja Heli. Myös kaikki muut saivat uudet työkalut käytettävikseen.

Eniten rooli muuttui ehkä Saulilla, joka sai täysin uuden työkalun käytettäväkseen. Hänestä tuli työmaan siivooja, koska hän oli niittipyssyn käyttäjänä rikkonut sen, eikä BB toimittanut uutta. Niinpä Saulin uudeksi työkaluksi tuli harja.

Asukkaiden uudet työkalut viikkotehtävässä:

Fadbod (työnjohtaja): kypärä

Heli: saha
Kadi: vasara
Maxine: vatupassi
Piia: hohtimet
Niko: mattoveitsi
Aki: mitta
Tiina: taltta
Jarkko: timpurin kynä
Suvi: sakset
Timo: ruuvimeisseli

Lue viikkotehtävän ohjeet Subin BB-sivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.