Netti-tv alennettuun hintaan loppukaudeksi!

Big Brother on ylittänyt puolivälinsä ja kautta on jäljellä 40 päivää 97 mahdollisesta. Maanantaina alettiin myydä Netti-tv:n 24/7-palvelua alennettuun hintaan loppukaudeksi.

Netti-tv -palvelun hinta on loppukaudeksi 19 €, jolla pystyy seuraamaan BB:tä tilaushetkestä aina 2. joulukuuta saakka. Vaikka hinta laskee, Netti-tv:n sisältö pysyy samana. Suoraa kuvaa talon tapahtumista voi seurata useista eri kameroista, vanhoihin tapahtumiin voi palata klippien kautta ja kauden uutuutena spylinessä voi kuunnella asukkaiden mikrofoneja.

Jos ei halua tilata Netti-tv:tä puoleksitoista kuukaudeksi, voi edelleen tilata lyhyempiä katselujaksosta, jotka vaihtelevat tunnista kuukauteen. Netti-tv:n kautta saa laajemman käsityksen talon tapahtumista ja näkee varmasti talon tärkeät tapahtumat ensimmäisenä.

Lue lisää Netti-tv:n 24/7-palvelusta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.