Päivätehtävä: Suomalainen lauantai-ilta

Tällä viikolla saatiin viikonloppuunkin hieman sitä kaivattua toimintaa, kun Big Brother päätti antaa asukkaille päivätehtävän lauantaina. Tehtävän aiheena oli suomalainen lauantai-ilta, johon kuului pullakahvit, kalsarimuotia sekä sauna kaljoineen ja makkaroineen.

Lauantai-ilta Suomi-teemalla alkoi, kun BB kutsui asukkaat sohvalle. Päivätehtävän ensimmäisessä osassa asukkaille tarjottiin pullakahvit. Murukahvin kanssa tarjottu pullapitko teki kauppansa ja asukkaat jäivät innokkaina odottamaan tehtävän jatkoa.

Seuraavaksi asukkaat saivat pukea päällensä suomalaista muotia (tai miten sen nyt ottaa). BB oli toimittanut asukkaille pitkiä kalsareita, jotka he pukivat päällensä teeman mukaisesti. Lievästä vastahakoisuudesta huolimatta vaatetus löytyi kunkin päälle ja ilta eteni, jonka paras osuus oli vielä tulematta.

Illan kruunasi perinteinen lauantaisauna, johon olennaisena osana kuuluivat luonnollisesti saunakalja ja HK:n Sinistä. Myös lonkeroa oli tarjolla. Sauna saatiin lämpimäksi pienten vaikeuksien jälkeen, kun saunavastaavia olivat Suvi ja Kadi. Blondikaksikolta ei tulen sytyttäminen saunan tulipesään aluksi tuntunut onnistuvan, mutta lopulta asukkaat saivat nauttia mukavista löylyistä.

Asukkaat tuntuivat olevan tyytyväisiä illan antiin. Vaikka kovin ihmeellistä ei tapahtunutkaan, oli tämä lauantai kuitenkin poikkeus siihen täydelliseen tylsyyteen, jota lauantaisin yleensä on ollut. Tästä on varmasti hyvä jatkaa ja herätä häätösunnuntaihin, joka varmasti jännittää muitakin kuin häätöuhan alla olevia Jarkkoa, Farbodia ja Suvia.

Katso päivätehtävän tehtävänanto BB:n nettisivujen Tehtävät-osiosta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.