Päivätehtävässä hirviöitä, talossa kävi vierailijoita - päivitetty 14.11.2007, 01:38

Big Brotherin 12. viikkotehtävän toinen päivätehtävä annettiin asukkaille tiistaina puolen päivän aikoihin. Tiistaina asukkaat elivät Euroviisuvoittajina ja heidän tehtävinään on esittää hirviöitä. Illalla talossa nähtiin myös yllätysvierailu.

Asukkaat saivat BB:ltä rekvisiittaa tehtävän toteuttamiseksi. Heidän oli keksittävä, miltä he näyttävät, mitkä ovat heidän nimensä ja taustatarinansa. Kun asukkaat oliva saaneet itsensä valmiiksi, heidän oli esiteltävä roolihahmonsa päiväkirjahuoneessa. Hirviörooli oli pystyttävä pitämään koko päivän yllä. Mikäli asukkaat onnistuvat tässä, he saavat tunnin harjoitteluaikaa konsolipelaamiselle.

Hirviöksi pukeutumisen lisäksi asukkaat saivat toisenkin tehtävän. Heidän piti säveltää ja sanoittaa kappale, jolla voitetaan tulevat Euroviisut. Asukkaat saivat BB:ltä lasten soittopelejä ja ohjeistuksen tehdä iloisen kappaleen. Pohdinnan jälkeen he saivat laulun kasaan ja se sitten esitettiin tehtävän ohjeiden mukaisesti. Molemmat tehtävät onnistuivat ja asukkaat saivat kummastakin päivätehtävästä yhteensä kaksi tuntia harjoitteluaikaa.

Illan harjoitteluhetkeä asukkaat saivat odottaa pitkän tovin. Odotteluaika kului mm. Nikon parkour-koulussa, joka voitti Subtv:n Käytä valtaasi -äänestyksen. Parkour-koulu sisälsi erilaisia temppuja, joita Niko näytti asukkaille ja asukkaat tekivät näitä myös itse ohjeiden mukaan. BB oli antanut määräyksen, että vain helppoja temppuja saisi tehdä, eikä paikkoja saisi rikkoa.

Odottelun jälkeen asukkaat pääsivät vihdoin harjoittelemaan. Lisähuoneessa asukkaita odotti todellinen yllätys, kun Idols-kakkonen Anna Abreu ja Suomi-räpin edelläkävijä Elastinen saapuvat BB-talolle. Anna ja Elastinen auttoivat asukkaita Singstar-pelin pelaamisessa, jossa laulettiin ulkomaisia rock-biisejä. Myös Anna ja Elastinen lauloivat muutaman kappaleen, mutta pääroolissa olivat luonnollisesti BB-asukkaat.

Parhaiten harjoituksissa onnistuivat Niko ja Suvi, jotka vetivät biisinsä kohtuullisen hyvin. Itse asiassa Niko oli ylivoimaisesti paras BB-asukkaista. Niko jopa rohkeni esittää yhden kappaleen duettona Annan kanssa. Anna ja Elastinen poistuivat asukkaiden luota tuntia ennen harjoitusten päättymistä.

Kahden tunnin kuluttua myös asukkaat saivat laulunsa laulettua ja heidän oli palattava talon puolelle. Keskiviikkona heitä odottaa uudet haasteet. Asukkaat veikkailivat, että keskiviikkona olisi vuorossa urheilupeli, esimerkiksi jääkiekkoa.

Viikkotehtävän tehtäväasettelu BB:n nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.