Piia häädettiin kymmenentenä

Video-castingista BB-taloon tullut Piia tuli häädetyksi kymmenennellä viikolla. Piia hävisi häätöäänestyksessä Jarkolle varsin selvästi, mutta pettyneeltä hän ei vaikuttanut, vaan oli tyytyväinen päästessään ulkomaailmaan.

Piia kuului tämän vuoden Big Brotherin alkuperäisiin asukkaisiin, joka astui BB-taloon elokuun lopussa 11 muun asukkaan kanssa. Myös hänen vastaehdokkaansa Jarkko on ns. vanhoja asukkaita, mutta Piian BB-elämä kesti vain kymmenen viikkoa. Piia tuli taloon ensimmäistä kertaa järjestetyn videohaun kautta, kun hänet äänestettiin taloon Subtv:n Subject-yhteisössä olevan videon avulla.

Häätöuhan alla olevien ero äänestyksessä oli suuri. Jarkko jäi plussalle 29 % ja Piia 15 % miinukselle, jolloin äänieroksi muodostui 44 prosenttiyksikköä. Piia kommentoi tulosta tuoreeltaan sanomalla "Ei paha!", jolloin juontaja Vappu Pimiä totesi muistinvaraisesti eron olleen kauden suurimpia. Raumalainen poistui kuitenkin talosta ja BB-studiosta hymy huulilla ja BB:n viimeisenä "källinä" Piia sai Vapulta kaalimadon, jota Piia oli himoinnut UFO-viikkotehtävän aikoihin.

Taloon jääneet asukkaat muistelivat Piiaa haikeana. Suvi purskahti itkuun äänestystuloksen tultua ja suurin hymy huulilla talosta lähtiessä taisi olla Piialla itsellään. Suvin olo jatkui surkeana vielä pitkään Piian poistuttua ja muut tsemppasivat jyväskyläläistä ja muistuttivat Piian olevan varmasti nyt onnellinen. Asukkaille tarjottiin kuohujuomaa häädön jälkeen, jossa puhuttiin muutama sana Piiasta ja Jarkko toivoi myös että suoran lähetyksen nimeämiset unohdettaisiin ja aloitettaisiin puhtaalta pöydältä.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Piia häädettiin!
Näistä Piia muistetaan
Piia Vappu Pimiän haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.