Pikkujoulut työviikon keskelle, Sauli ja Kadi ylitöihin - päivitetty 06.11.2007, 23:05

Työviikko-viikkotehtävä jatkui tiistaina entisissä uomissaan. Työpäivän päätteeksi suurin osa asukkaista pääsi myös nauttimaan "firman" pikkujouluista Saulin ja Kadin joutuessa ylitöihin.

Toinen työpäivä alkoi herätyksellä aamukahdeksalta ja työvuoro tuntia myöhemmin. Hopea-makuuhuoneen porukka, eli Sauli, Kadi ja Niko jatkoivat paperiliitintehtaalla avaamalla liittimet suoraksi ja sitten taas toimintakuntoon. Big Brother ilmoitti, että heidän työtahtinsa ei ollut riittävä ja he saavat uuden työn vasta, kun kaikki tuhannet paperiliittimet on saatu hoidettua.

Laiskottelijaporukka, eli loput porukasta, jonka työpiste on pihalla ja lisähuoneessa saivat uusia aktiviteetteja päivän ratoksi. Heillä oli edessään huvipuistopäivä, joka sisälsi erilaisia pelejä, kuten nopeustestipelin. Päivän ohjelmaan kuului myös pomppulinna, joka piti itse täyttää ja tyhjentää ilmasta sähköpumpun avulla. Laiskottelijoilla oli keksittävä juoni aina, kun he tulivat sisälle päivän päätteeksi. Eilen juonena oli palapelin rakentaminen ja tänään kaalimatojen, eli dildojen paketoiminen lahjapaketteihin. Kumpikin selitys upposi Hopea-makuuhuoneen porukkaan.

Työvuoro päättyi puoli viideltä, jonka jälkeen oli vajaat kolme tuntia vapaa-aikaa. Tämän jälkeen alkoi "firman" pikkujoulut, johon saivat osallistua kaikki muut paitsi Sauli ja Kadi. Sauli ja Kadi joutuivat paperiliitintehtaaseen ylitöihin, koska tehtaan tuotanto ei ollut saavuttanut tavoitteitaan. Sauli ja Kadi tulivat valituksi ylitöihin Subtv:n Käytä valtaasi -äänestyksen yhtenä vaihtoehtona. Muut asukkaat aloittivat pikkujouluhin valmistautumisen pukemalla BB:n antamat puvut päälle ja nauttimalla juhlajuomista. Talosta löytyi myös muuta rekvisiittaa, kuten joulukuusi.

Sauli ja Kadi pääsivät lopulta nauttimaan pikkujouluista noin 2,5 tuntia niiden alkamisen jälkeen. Ylityöläiset saivat BB:ltä omat juhlavaatteet ja juomat, mutta selvästi vähemmän kuin muut. Sauli ja Kadi eivät saa koskea muiden juomiin. Pikkujoulujen edistymistä voi seurata parhaiten 24/7- ja 12/7-palveluista sekä BB:n nettisivuilta osoitteesta www.bigbrother.fi.

Lue viikkotehtävän ohjeet BB:n nettisivujen Tehtävät-osiosta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.